Ανακοινώθηκαν θέσεις εργασίας για καλλιτεχνικό προσωπικό

job_search_gr

Ωροµίσθιο καλλιτεχνικό – διδακτικό προσωπικό για τη λειτουργία της Σχολής Χορού του Ν.Π.∆.∆ του Κέντρου Μελέτης Χορού Ισιδώρας και Ραϋµόνδου Ντάνκαν κατά τη διδακτική περίοδο 2016–2017, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου και για το χρονικό διάστηµα εννέα (9) µηνών, συνολικού αριθµού είκοσι (20) ατόµων, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει το Κέντρο Μελέτης Χορού Ισιδώρας και Ραϋµόνδου Ντάνκαν-ΝΠ∆∆ του ∆ήµου Βύρωνα.

Ειδικότητες:

  • ∆Ε/∆ΑΣΚΑΛΟΙ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ (ΜΠΑΛΕΤΟΥ) 3
  •  ∆Ε/∆ΑΣΚΑΛΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ 3
  • ∆Ε/ ∆ΑΣΚΑΛΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙ∆ΙΑ 4
  • ∆Ε / ∆ΑΣΚΑΛΟΙ HIP-HOP 2
  • ∆Ε / ∆ΑΣΚΑΛΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΧΟΡΩΝ – LATIN 1
  • ∆ΑΣΚΑΛΟΙ YOGA 3
  • ∆ΑΣΚΑΛΟΣ ΤΑΪ ΤΣΙ 1
  • ΠΕ/∆ΑΣΚΑΛΟΣ ΠΑΡΑ∆ΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ 2
  • ΠΕ/ΣΥΝΟ∆ΟΣ ΠΙΑΝΙΣΤΑΣ (συνοδεία µαθηµάτων χορού) 1

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Oι ενδιαφερόµενοι µπορούν να αναζητήσουν τη σχετική προκήρυξη στην ηλεκτρονική διεύθυνση press@dimosbyrona.gr του ∆ήµου Βύρωνα ή να την παραλάβουν από τη Γραµµατεία του Νοµικού Προσώπου (∆ιεύθυνση: Χρυσάφης 34 και ∆ικαιάρχου, τηλ. 210.7621234) καθηµερινά τις εργάσιµες ηµέρες ∆ευτέρα- Παρασκευή και ώρες από 09.00π.µ. έως 14.00 µ.µ.

Η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών θα πραγµατοποιηθεί στα γραφεία του Νοµικού Προσώπου καθηµερινά τις εργάσιµες ηµέρες ∆ευτέρα-Παρασκευή και ώρες από 9.00 π.µ έως 13.00 µ.µ µέσα σε προθεσµία δέκα (10) εργάσιµων ηµερών από την εποµένη της δηµοσίευσης της παρούσας σε δύο ηµερήσιες εφηµερίδες του Νοµού Αττικής.

Γίνεται δεκτή και η ταχυδροµική αποστολή της αίτησης µε τα επισυναπτόµενα δικαιολογητικά. Το εµπρόθεσµο της ταχυδροµικής αποστολής κρίνεται µε βάση τη σφραγίδα ταχυδροµείου.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή η Ευρώπη δεν είναι στη σωστή πλευρά της ιστορίας

Άμεση κατάπαυση πυρός και παρέμβαση ΕΕ για ειρηνευτική διάσκεψη  Την άμεση κατάπαυση του πυρός στη …