ΔΩΡΕΑΝ συμπλήρωση φορολογικών δηλώσεων(Δείτε που)

forologikes_diloseis_v_064

Τη δυνατότητα της δωρεάν σύνταξης φορολογικής δήλωσης σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, δίνει η «Κοινωνία Ενεργών Πολιτών», στο Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης, δύο εβδομάδες πριν την ολοκλήρωση της προθεσμίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Κοινωνία Ενεργών Πολιτών στα πλαίσια των δράσεων που αναλαμβάνει για να ανακουφίσει τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης θα παρέχει μέσω εξειδικευμένων επαγγελματιών-λογιστών-φοροτεχνικών σε όσους δημότες είναι άνεργοι (με κάρτα ανεργίας σε ισχύ) ή έχουν ενταχθεί στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου μας, τη δυνατότητα να συντάξουν τη φορολογική τους δήλωση απολύτως δωρεάν.

  • Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε στο κινητό τηλέφωνο 6940-375060 ή στα γραφεία μας που βρίσκονται στην οδό Ρίμινι 10 (Πολυιατρεία Λυκόβρυσης) τις κάτωθι ημέρες και ώρες : Δευτέρα 27/6/2016 έως και Πέμπτη 30/6/2016 από τις 17.00 μέχρι τις 22.00″.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χ. Θεοχάρης: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις - Από 1/5 τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα

Δε θα δοθεί παράταση για τη διασύνδεση ταμειακών με POS, ξεκαθάρισε ο υφυπουρργός Εθνικής Οικονομίας …