Κυλιόμενες στάσεις εργασίας στο MEGA

mega_LARGE_t_31761_130115_type11637

Με αίτημα την άμεση καταβολή όλων των οφειλομένων αποδοχών προς τους δημοσιογράφους του καναλιού, αλλά και την πλήρη ενημέρωση των εργαζομένων για την κατάσταση που έχει περιέλθει ο σταθμός, η ΕΣΗΕΑ κήρυξε νέο κύκλο κινητοποιήσεων, με κυλιόμενες στάσεις εργασίας  στο MEGA.

«Οι απεργιακές κινητοποιήσεις συνεχίζονται έπειτα από την αθέτηση της δέσμευσης της εργοδοσίας να καταβάλει τις οφειλόμενες αποδοχές προς τους συναδέλφους δημοσιογράφους του β’ 15νθημέρου του μηνός Απριλίου και τις αποδοχές του μηνός Μαΐου 2016, καθώς και την ελλιπή πληροφόρηση των εργαζομένων, γεγονός το οποίο δημιουργεί κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας», τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.
Το πρόγραμμα των στάσεων εργασίας:

  •  Από τις 12.00 έως τις 16.00 της Κυριακής, 19 Ιουνίου
  •  Από τις 18.00 έως τις 22.00 της Δευτέρας, 20 Ιουνίου
  •  Από τις 06.00 έως τις 10.00 της Τρίτης, 21 Ιουνίου

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ - Ευρωεκλογές: Οι 8 νέοι υποψήφιοι - Βιογραφικά

Η παρουσίαση των οκτώ που εντάχθηκαν στη λίστα του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές της 9ης …