Προκηρύχθηκαν νέες θέσεις

JOBergasia_doulia_anergia2.medium
Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη υδρονομέων με τις αιτήσεις να γίνονται δεκτές  μέχρι και την 23η Ιουνίου, απευθύνει το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Σπάρτης, για τις τοπικές κοινότητες Σκούρας, Τρύπης και Ποταμιάς Σπάρτης.
Κάθε υποψήφιος έχει δικαίωμα να υποβάλλει μόνο μία (1) αίτηση για μία (1) θέση υδρονομέα.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει κατά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, ήτοι μέχρι και την 23η Ιουνίου 2016, να έχουν την Ελληνική Ιθαγένεια, να έχουν συμπληρώσει το 23ο έτος της ηλικίας τους και να μην υπερβαίνουν το 60ο έτος της ηλικίας τους.
Τα δικαιολογητικά που πρέπει να επισυνάψουν στην αίτησή τους είναι:
1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας
2. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης
3. Υπεύθυνη δήλωσή ότι ο υποψήφιος γνωρίζει ανάγνωση και γραφή 4. Υπεύθυνη Δήλωση ότι δεν υπάρχει κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα
5. Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (Α.Φ.Μ.)
6. Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.)
7. Αριθμό Μητρώου Ι.Κ.Α.-Ε.Τ.Α.Μ ή βεβαίωση ασφαλιστικής ενημερότητας για τους ασφαλισμένους στον Ο.Γ.Α.
8. Φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του τραπεζικού λογαριασμού όπου φαίνεται ως πρώτος δικαιούχος ο υποψήφιος Δεν δύνανται να διορισθούν ως υδρονομείς οι καταδικασθέντες σε ποινή συνεπαγομένης κατά νόμο στέρησης της ικανότητας του διορισμού ως δημοσίου υπαλλήλου, εφόσον διαρκεί η στέρηση αύτη.
Σχετική με τη θητεία, τις θέσεις, τα καθήκοντα και την αμοιβή των υδρονομέων είναι η υπ' αριθμ. 152/16-05-2016 (ΑΔΑ:6ΥΑΒΩ1Ν-ΒΜΣ) Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σπάρτης, η οποία εγκρίθηκε με την υπ' αριθμ. 45331/3173/31-5-2016 (ΑΔΑ : 7ΒΟ1ΟΡ1Φ-ΚΜΠ) Απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σε κυκλοφορία 136 χλμ. του Αυτοκινητοδρόμου Κεντρικής Ελλάδος – Ε65

Πλέον το ταξίδι Αθήνα – Καρδίτσα διαρκεί 2 ώρες και 35 λεπτά, ενώ το Αθήνα …