Πρώτη επιτυχημένη τραπεζική εθελούσια έξοδος

paraithshsh

«Στη στρατηγική του Συγκροτήματος για τη διατήρηση μιας ορθολογιστικής λειτουργικής δομής, εμπίπτει η ολοκλήρωση με επιτυχία του σχεδίου εθελούσιας αποχώρησης της Τράπεζας Κύπρου», τονίζεται στην ανακοίνωση της διοίκησης της τράπεζας, η οποία συνεχίζει ως εξής:

«Μέσω του σχεδίου, 359 υπάλληλοι έχουν εγκριθεί για αποχώρηση, με το συνολικό κόστος να ανέρχεται σε €57 εκατ. Μετά την ολοκλήρωση δύο σχεδίων εθελούσιας αποχώρησης κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου 2016, ο αριθμός του προσωπικού στην Κύπρο μειώθηκε κατά 10% και η ετήσια εξοικονόμηση υπολογίζεται στο 12% των εξόδων προσωπικού.

Η ολοκλήρωση του σχεδίου εθελούσιας αποχώρησης αποτελεί ακόμη ένα ορόσημο στην αναδιάρθρωση του Συγκροτήματος και στην ολοκλήρωση της πορείας του για ανάκτηση της ισχυρής του θέσης, σημειώνει η τράπεζα.»


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …