Η ντροπή της κυβέρνησης το υπουργείο Εργασίας-Πληρώνει μελέτη για να διαχειριστεί τους «εγκλωβισμένους» εργαζόμενους

ergazomenoiaplhrvtoi_

Την ώρα που χιλιάδες εργαζόμενοι χάνουν την δουλειά τους ή δουλεύουν και θα έχουν να λαβαίνουν μισθοδοσίες, που η Ελλάδα ακριβοπληρώνει μέσα σε ασφυκτική λιτότητα όλα τα μπουμπούκια-πολιτικούς στο ανύπαρκτο Υπουργείο Εργασίας, αποφασίστηκε ότι υπάρχουν λεφτά και θα διατεθούν, όχι για την ανακούφιση των ανέργων, αλλά για την σύνταξη μελέτης η οποία λέει, θα υποβάλλει προτάσεις και οδηγίες στους εγκεφάλους του Υπουργείου, για το τι πρέπει να κάνουν και πως να κινηθούν σχετικά με την αντιμετώπιση του νέου καθεστώτος εργαζομένων, αυτών που είναι  «εγκλωβισμένοι- απλήρωτοι» και οι οποίοι ξεπερνούν το 1.000.000!.

Η απόφαση του Γ. Γ. του υπουργείου Εργασίας Ανδρέα Νεφελούδη, προβλέπει:

«Την εκπόνηση ειδικής μελέτης καταγραφής του προβλήματος που έχει δυσμενείς επιπτώσεις στο βιοτικό επίπεδο των εργαζομένων, στα έσοδα του ΙΚΑ και άλλων ταμείων και στη λειτουργία της αγοράς.

Θα διενεργηθεί διαγωνισμός στις 7 Ιουλίου για την εκπόνηση μελέτης και την υποβολή, εντός τριμήνου, μέτρων πολιτικής έναντι αμοιβής 72.570 ευρώ με το ΦΠΑ.

Στο πλαίσιο της μελέτης θα καταγραφούν όλες οι μορφές της απλήρωτης εργασίας, οι καθυστερήσεις καταβολής των δεδουλευμένων που σε κάποιες περιπτώσεις (μη πληρωμή επί 6μηνο) οδηγούν σε επίσχεση εργασίας καθώς και τα προβλήματα "καλύψεων" όσων μένουν χωρίς απασχόληση (πχ με ξαφνικά λουκέτα) και δεν μπορούν να λάβουν επίδομα ανεργίας καθώς δεν θεωρούνται απολυμένοι».

  • Αλήθεια Κατρούγκαλο, Νεφελούδη, Φωτίου και όλους τους υπόλοιπους με τις περιβόητες κατά κόρον δηλώσεις τους γιατί τους πληρώνουμε, αφού δεν γνωρίζουν τι να κάνουν με τους εργαζόμενους και ζητούν για το αυτονόητο, ακριβοπληρώνοντας με τα δικά μας λεφτά, μελέτες;
  • Δεν ξέρουν ότι αν το υπουργείο τους είχε δράση και δεν ήταν αμέτοχο στα εργασιακά προβλήματα, δεν θα υπήρχαν «εγκλωβισμένοι» όπως τους αποκαλεί, εργαζόμενοι;!!!!

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σε σταθερές «ράγες» βαδίζει η ΝΔ – Ο παράγοντας που θα κρίνει τη δεύτερη θέση

Η κυβερνώσα παράταξη διατηρεί δυνάμεις που είναι κοντά στις ευρωεκλογές του 2019 και το άθροισμα …