Καθαρίστριες ζητά νοσοκομειακή μονάδα

kathariothtanoskomeivn

Πρόσκληση προς κάθε φυσικό πρόσωπο , που έχει απασχοληθεί στο παρελθόν ή εξακολουθεί να απασχολείται με την ιδιότητα του καθαριστή - καθαρίστριας, στον τομέα παροχής υπηρεσιών καθαριότητας του ΓΟΝΚ «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» το οποίο εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής των διατάξεων του αρθρ. 97 του Ν. 4368/2016, όπως τροποποιηθείς ισχύει, να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του, με υποβολή σχετικής αίτησης, για τη σύναψη ατομικής σύμβασης μίσθωσης έργου για την καθαριότητα των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του Νοσοκομείου.

Η διάρκεια των συμβάσεων μίσθωσης έργου για την καθαριότητα ορίζεται για το χρονικό διάστημα από 01/08/2016 έως την 31/12/2017 και θα αφορά την κάλυψη 35 θέσεων.

 Στη ανωτέρω διαδικασία μπορούν να συμμετέχουν οι ιδιώτες (καθαριστές και καθαρίστριες).

Οι συμβάσεις των φυσικών προσώπων που θα συναφθούν, θα αφορούν παροχή υπηρεσιών καθαριότητας έως οκτώ (8) ώρες ημερησίως. Ρητώς ορίζεται ότι οι συμβάσεις αυτές δεν θα διέπονται από τις διατάξεις περί εξαρτημένης εργασίας.

  • Η μηνιαία αμοιβή για κάθε ατομική σύμβαση μίσθωσης έργου ανέρχεται σε ποσό ίσο με τις μικτές μηνιαίες αποδοχές που λαμβάνει ένας μόνιμος υπάλληλος καθαριότητας κατηγορίας υποχρεωτικής εκπαίδευσης ΥΕ στον ίδιο Φορέα, σύμφωνα με το ενιαίο μισθολόγιο Ν.4354/15 και θα διαμορφώνεται αναλογικά προς το ωράριο ημερήσιας παροχής του έργου.

Τα πρόσωπα που συνάπτουν τις συμβάσεις αυτές θα υπάγονται στην ασφάλιση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και θα διενεργείται η καταβολή της αμοιβής και η παρακράτηση εισφορών και οι λοιπές τυχόν κρατήσεις σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην νομοθεσία του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ για τους απασχολούμενους με σύμβαση έργου κατά κύριο ή συγκύριο επάγγελμα και την κείμενη νομοθεσία.

  • Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 29/06/2016 έως και 12/07/2016, μέχρι ώρα 15:00 μ.μ.

Ο φάκελος θα υποβληθεί είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή είτε ταχυδρομικά, στο Πρωτόκολλο του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ » - Τιμίου Σταυρού και Νουφάρων 14 , Καλυφτάκι Ν.Κηφισιά , Τ.Κ 14564.
Υποδείγματα αίτησης και υπεύθυνης δήλωσης επισυνάπτονται στην παρούσα πρόσκληση, η οποία αναρτάται στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, στην Ιστοσελίδα του Νοσοκομείου (www.gonkhosp.gr) και στον Πίνακα Ανακοινώσεων.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Απάντηση του υπουργείου Ναυτιλίας στον κασσελάκη για τα νησιά

Δαπανούνται ετησίως περί τα 36 εκατομμύρια ευρώ για την σύναψη συμβάσεων ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας, αναφέρει …