Μετακινήσεις Δημοσίων Υπαλλήλων σε χρόνο "ντε τε"

dimosio1meiosi_domon_ipallilos_aftodioikisi

Εντός του Ιουλίου με ταχύτατες διαδικασίες θα ψηφιστεί από το κοινοβούλιο ο νόμος που θα σημάνει την έναρξη των διαδικασιών της «εξπρές» μετακίνησης των Δημοσίων Υπαλλήλων, διότι θα  θεσμοθετηθεί το Ενιαίο Σύστημα Κινητικότητας, το οποίο και θα φρενάρει σημαντικά τις προσλήψεις, που θα γίνονται μέσω ΑΣΕΠ, μόνο όπου δεν θα μπορούν να γίνουν άλλες μετακινήσεις.

Ο νόμος με ανώτατο όριο τους 4 μήνες για τις μετατάξεις και τους 3 για τις αποσπάσεις, θα δώσει το έναυσμα της επίσπευσης του χρόνου ολοκλήρωσης των μετακινήσεων.

Σκοπός του υπουργείο είναι μεταξύ άλλων, να περιοριστούν στις απολύτως απαραίτητες οι αποσπάσεις και να ενισχυθούν οι μετακινήσεις, με την ταυτόχρονη  δημιουργία μιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας κινητικότητας.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ - Ευρωεκλογές: Οι 8 νέοι υποψήφιοι - Βιογραφικά

Η παρουσίαση των οκτώ που εντάχθηκαν στη λίστα του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές της 9ης …