Προσοχή: Προληπτικός έλεγχος της κολόνας τιμονιού σε γνωστό μοντέλο οχημάτων

oxhmablabh

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία TOYOTA Ελλάς A.B.E.E., σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου ή/και αντικατάστασης της κολώνας τιμονιού αυτοκινήτων Toyota Aygo.

O προληπτικός έλεγχος ή/και αντικατάσταση αφορά σε 10 οχήματα, παραγωγής από τις 9 Σεπτεμβρίου 2014 έως τις 15 Οκτωβρίου 2014. Στα επηρεαζόμενα οχήματα υπάρχει η πιθανότητα ο εσωτερικός άξονας της κολώνας του τιμονιού να είναι εκτός προδιαγραφών. Εν δυνάμει, η κατάσταση αυτή θα μπορούσε να οδηγήσει σε σπάσιμο του άξονα. Σε συνέπεια αυτού, θα σταματήσει η διασύνδεση μεταξύ του τιμονιού και των εμπρός τροχών. Σε αυτή τη περίπτωση, ο οδηγός είναι πιθανό να χάσει τον έλεγχο του οχήματος.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω επιστολής, προκειμένου να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων Toyota σε όλη την Ελλάδα, ώστε να γίνει ο σχετικός έλεγχος ή/και αντικατάσταση της κολώνας τιμονιού, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την ΤΟΥΟΤΑ Ελλάς - Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 210 2808222 (ώρες λειτουργίας από 09.00 πμ έως 05:00 μμ).


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το ευρώ υποχωρεί 0,12%, στα 1,0817 δολάρια

Το ευρώ βρίσκεται στα 163,4640 γεν, στο 0,8551 με τη στερλίνα και στο 0,9768 με …