Η πιο "αξιοθαύμαστη εταιρεία στην Ελλάδα"

 erotimatiko3-new_0

Στη λίστα "Fortune Most Admired Companies In Greece 2016", δηλαδή τις "20 Πιο Αξιοθαύμαστες Εταιρίες της Ελλάδας", κατατάχθηκε πρώτη η Παπαστράτος, με την εταιρεία να ανακοινώνει  ότι πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση, που επιβραβεύει το πολυετές έργο της.

"Με γνώμονα την καινοτομία που χαρακτηρίζει τις πρακτικές της αλλά και την ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων της, ο επιχειρηματικός κόσμος ανέδειξε την Παπαστράτος ως την «Πιο Αξιοθαύμαστη Εταιρία της Ελλάδας. Στη διάκριση αυτή συνέβαλαν ακόμα η διοίκηση του ανθρώπινου δυναμικού, των εταιρικών πόρων αλλά και η ποιότητα διοίκησης αυτών. Το πλήθος δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης αποτέλεσε ακόμη έναν σημαντικό πυλώνα στη διάκριση της Παπαστράτος. Τέλος, σε επιχειρηματικό επίπεδο, η εταιρία αναγνωρίστηκε τόσο για την οικονομική της ευρωστία, εξωστρέφεια και ανταγωνιστικότητα όσο και για τη μακροπρόθεσμη επενδυτική της αξία.

Η Παπαστράτος αναδείχθηκε η πιο αξιοθαύμαστη εταιρεία στην Ελλάδα

Η ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε από 293 ελληνικές επιχειρήσεις και 1.450 στελέχη, όπου κλήθηκαν να αναδείξουν ανάμεσα σε 64 επιχειρήσεις από όλους του κλάδους, τις «20 Πιο Αξιοθαύμαστες Εταιρίες της Ελλάδας». Τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της έρευνας επιμελήθηκε η KPMG βάσει των προδιαγραφών που ορίζονται από το Αμερικάνικο Fortune.

Είμαστε ιδιαιτέρως περήφανοι για αυτή μας τη διάκριση από το περιοδικό Fortune και τον επιχειρηματικό κόσμο. Επιβράβευση για εμάς είναι η αναγνώριση του έργου της Παπαστράτος, που σταθερά για 85 χρόνια συνεισφέρει στην ελληνική οικονομία και ξεχωρίζει για την καινοτομία της. Πάγια θέση μας ήταν, είναι και θα είναι να φροντίζουμε για τους δικούς μας ανθρώπους αλλά και για την κοινωνία γύρω μας. Στην Παπαστράτος αποδεικνύουμε έμπρακτα την αφοσίωση και δέσμευσή μας στη χώρα με μακροπρόθεσμες επενδύσεις και είναι τιμή μας να επιδοκιμάζεται η προσπάθειά μας. Η αναγνώριση αυτή αποτελεί για εμάς έναυσμα για να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά να αποτελούμε σημείο αναφοράς όχι μόνο για τους ανθρώπους μας αλλά και για ολόκληρη την ελληνική κοινωνία».


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Άρειος Πάγος: Σήμερα η ανακήρυξη των κομμάτων που θα πάρουν «εισιτήριο» για τις ευρωεκλογές

Η ανακήρυξη των κομμάτων που θα συμμετέχουν στις Ευρωεκλογές θα γίνει σήμερα στον Άρειο Πάγο   …