Πρωθυπουργική δέσμευση για την αναπλήρωση του ΕΚΑΣ: "Μέσα στην εβδομάδα"

TSIPRAS-DELETE

Η αναπλήρωση του εισοδήματος όσων έχασαν το ΕΚΑΣ, ήταν το μοναδικό θέμα της χθεσινής συνεδρίασης του Μίνι-Υπουργικού υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, που ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για τα επόμενα 24ωρα, ώστε να παραστεί και ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, για να αποφασίσουν με βάση και τις δυνατότητες των ταμείων του κράτους, δείχνοντας έστω και στο και πέντε, ότι υπάρχει στην κυβέρνηση κοινωνική μορφή ανακούφισης στους μη έχοντες, οι οποίοι πλήττονται πολύ περισσότερο από την σκληρή εφαρμογή αυτών των μέτρων και των φόρων.

Οι πληροφορίες θέλουν το κυβερνητικό επιτελείο να μελετά την άμεση διαμόρφωση ενός «κοινωνικού πακέτου», το οποίο θα αναλάβει για την πρόωθησή του να το ανακοινώσει πριν την ΔΕΘ ίσως ο πρωθυπουργός, για να αλλάξει το αρνητικό κλίμα των πολιτών απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ, που τους φόρτωσε με πολλαπλά έξοδα, μεταξύ των οποίων και ο ΕΝΦΙΑ.

Εκεί υπάρχει λένε οι δημοσιογραφικές πηγές,  οι αντιδράσεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου, που δεν συμφωνεί με το ύψος της φορολόγησης των αγροτεμαχίων.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΟΣΕΥΠΕ: Πρόταση για την επανεκκίνηση του θεσμού της Κοινωνικής Κατοικίας

12 χρόνια μετά την κατάργηση του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας, μια ωραία πρόταση κατατέθηκε στο δημόσιο …