Ένταξη των τρίτεκων στην διανομή οπωροκηπευτικών

opvrokhpeytika-news-613x330

"Μετά από συντονισμένες προσπάθειες της ΟΠΟΤΤΕ με επιστολές σε όλα τα Υπουργεία - Βουλευτές και Ευρωβουλευτές (έγινε ερώτηση και στην Ευρωβουλή), αλλά και την κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Υπουργό σχετικά με τη δωρεάν διανομή αποσυρόμενων οπωροκηπευτικών σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, o Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάρκος Μπόλαρης υπέγραψε απόφαση σύμφωνα με την οποία στις κατηγορίες των ωφελούμενων εντάσσονται και οι τρίτεκνοι."

Αυτό γνωστοποιεί με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Πολυμελών Οικογενειών με Τρία Τέκνα Ελλάδας, η οποία στην ίδια ανακοίνωση καταλήγει ως εξής:

"Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πως η συντονισμένη προσπάθεια, η επιμονή, η βοήθεια όλων, φέρει τα ποθούμενα αποτελέσματα.
Ελάτε να βοηθήσουμε όλοι!
Δώστε ιδέες και προτάσεις!"


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …