Φτάνει και στην Ελλάδα η μείωση των τιμών καυσίμων

venzini1

Οι διεθνείς τιμές και η σχετική σταθεροποίηση του ευρώ όπως όλα δείχνουν θα βοηθήσουν την τσέπη του Έλληνα καταναλωτή που θα δει την τιμή της βενζίνης να μειώνεται το επόμενο διάστημα.
Με την τιμή της βενζίνης να κινείται σήμερα από 1,37 ως 1,40  όλα, δείχνουν ότι το επόμενο διάστημα θα έχουμε μια μείωση της τάξης των τριών ως τεσσάρων λεπτών ανά λίτρο.
Αυτό καθώς οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου που είχαν “τσιμπήσει” το προηγούμενο διάστημα και είχαν φτάσει στα 52 δολάρια το βαρέλι έπεσαν περίπου 20% και πλέον οι διεθνείς τιμές κινούνται κοντά στα 42 δολάρια το βαρέλι.
Κάπως έτσι κατά τις πληροφορίες του newsit.gr,  από το φθινόπωρο όλα δείχνουν ότι τιμές κοντά στο 1,34 θα επιστρέψουν στα πρατήρια δίνοντας μια μικρή ανάσα στον Έλληνα καταναλωτή.


Πηγή:

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας: Μπαίνουμε στα δάση για τη διάνοιξη αντιπυρικών ζωνών

Επιδίωξη η βελτίωση του επιχειρησιακού σχεδιασμού της φετινής αντιπυρικής περιόδου Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε σήμερα ο …