Όλα τα έχουν πληρωμένα!-Καλό σας ταξίδι "BOYS"-Με την τσέπη των Ελλήνων-

malakas

Ποιος να το περίμενε ότι το γνωστό λαικό άσμα "Δεν Χρωστάω - Όλα τα χω Πληρωμένα", θα γινόταν πράξη μεσούσης σφοδρής λιτότητας, από την αφαίμαξη του Ελληνικού λαού πολυπληθείς αντιπροσωπείες του πρωθυπουργού και των πρωτοκλασάτων υπουργών του, θα κάνουν ταξιδάκια σε υπερπολυτελή ξενοδοχεία, όταν δίπλα μας παιδιά καταρρέουν από την πείνα και οικογένειες μένουν στο δρόμο-άστεγες, αλλά για την σωτηρία της χώρας, οι Έλληνες με το έτσι θέλω και χρωστούν παντού και πληρώνουν τις "διακοπές" αριστερών κυβερνητικών Εθνικών σωτήρων!!!!!

Έτσι λοιπόν, μερικές ώρες μετά την ψήφιση σε άσχετο νομοσχέδιο, τροπολογίας από τη βουλή, με βάση την οποία τα μέλη της αποστολής που συνοδεύουν τον Πρωθυπουργό, αλλά και τους υπουργούς Άμυνας και Εξωτερικών στα ταξίδια τους θα μπορούν να διαμένουν σε ίδιου επιπέδου και κόστους κατάλυμα, σε αντίθεση με την ως τώρα πρακτική, που προέβλεπε φθηνότερα ξενοδοχεία για τη συνοδεία του Πρωθυπουργού και των Υπουργών, αναχωρεί η πρώτη μεγάλη αποστολή για την Πάρο για να εγκαινιάσει το νέο στο αεροδρόμιο του νησιού.

  • Τι και αν θα επιβαρύνουν τον προυπολογισμό, τι και αν θα πληρώσει ο λαός, αδιαφορία ολοκληρωτική, από αυτούς με τις βουλευτικές αποζημιώσεις των 100.000 ευρώ ετησίως........Ο λαός με μηδενικά εισοδήματα, ή απλήρωτος επί μήνες πληρώνει!!!!

Η αντιπολίτευση κατηγορεί το κυβερνητικό επιτελείο ότι  "πάνε στη Πάρο για ακριβό τριήμερο με έξοδα των φορολογουμένων" και η κυβέρνηση απάντησε σφόδρα ενοχλημένη κατηγορώντας τη ΝΔ και τα στελέχη της για «γκεμπελισμό», γιατί όπως είπε "η αποστολή θα επιστρέψει αυθημερόν στην Αθήνα".

  • Ο λαικισμός μπορεί να έχει όρια, η ντροπή όμως όχι....είναι απέραντη και προκλητική....και μάλλον δεν είναι το τελευταίο περιστατικό κοροιδίας του ταλαιπωρημένου από ψέματα και περικοπές Ελληνικού Λαού.....

Άντε βρε "Εθνοπατέρες", καλά σας τσάμπα ταξιδάκια, υπό τους ήχους του λαικού άσματος, που από το πουθενά ξανάρθε στην επιφάνεια......


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γερμανία: Ο πληθωρισμός υποχωρεί, αλλά η ανησυχία παραμένει

Ευχάριστα νέα στη Γερμανία για τον πληθωρισμό, που υποχωρεί σε χαμηλά τριετίας. Προβληματίζει ωστόσο η …