H δουλειά των ονείρων σας-Μισθός απίστευτος-Έξοδα πληρωμένα!

769e617b560a7017a65d9c596ba9366a

Μέχρι τις 10 Αυγούστου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να διεκδικήσουν τη θέση των ονείρων κάθε εργαζόμενου, καθώς το Εθνικό Μουσείο Αμερικανικής Ιστορίας, προσφέρει σε έναν τυχερό την δυνατότητα "να πίνει τσάμπα μπίρες και να ταξιδεύει σε όλη τη χώρα, με όλα τα έξοδα πληρωμένα, λαμβάνοντας επιπλέον ετήσιο μισθό ύψους 64.650 δολαρίων".

Ειδικότερα:

"Το μουσείο Σμιθσόνιαν της Ουάσινγκτον αναζητεί πραγματικά έναν ειδικό στις μπίρες, ο οποίος θα εδρεύει στην αμερικανική πρωτεύουσα και θα αναλάβει να καταγράψει την ιστορία της ζυθοποιίας στις ΗΠΑ.

Στον τυχερό υποψήφιο που θα επιλεγεί τελικά, θα προσφερθεί τριετής σύμβαση εργασίας. Βασική αποστολή του θα είναι να δοκιμάσει τις διάφορες μπίρες στα ζυθοποιεία όλης της χώρας. Θα πρέπει όμως να είναι και σε θέση να γράφει άρθρα και να κάνει έρευνες για τις εκθέσεις και τα αρχεία του τμήματος διατροφής του μουσείου.

Η μικρή αγγελία αναρτήθηκε στον ιστότοπο του μουσείου και γνώρισε τόσο μεγάλη επιτυχία που στο τέλος διακόπηκε η πρόσβαση στη σελίδα των «Θέσεων Εργασίας». «Εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες διάβασαν την αγγελία», είπε η διευθύντρια του τμήματος, Σούζαν Έβανς, διασκεδάζοντας με τις διαστάσεις που πήρε το θέμα. «Νομίζω ότι η προσφορά μας έκανε τόσο θόρυβο επειδή οι άνθρωποι είναι ευχαριστημένοι που τελικά ενδιαφερόμαστε για κάτι που τους αφορά. Η δουλειά που θα πρέπει να κάνει όποιος προσληφθεί είναι πολύ σοβαρή. Αναζητούμε έναν υποψήφιο με πολλά προσόντα, ο οποίος θα έχει πτυχίο τόσο σε θέματα εμπορίου όσο και στην ιστορία. Μπορούν οι ιστορικοί και όσοι έχουν κάποια ειδίκευση στην ιστορία της ζυθοποιίας, να στείλουν τα βιογραφικά τους.»


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οι δηλώσεις του Μητσοτάκη για το Πρόγραμμα «Αιγίς»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε αναλυτικά στο νέο πιο αυστηρά επιχειρησιακό δόγμα με στόχο να αντιμετωπίζονται οι …