Οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΑΣΕΠ για τους πολίτες

asepfvto

Από 01/07/2016 λειτουργεί, στο πλαίσιο του έργου «Αναβάθμιση Ψηφιακών Υπηρεσιών του ΑΣΕΠ», το νέο portal της Υπηρεσίας, εμπλουτισμένο και με νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες, όπως:

  • το Μητρώο Υποψηφίων, στο οποίο οι εν δυνάμει υποψήφιοι διαγωνιστικών διαδικασιών μπορούν να εγγράφονται, να καταχωρίζουν τα προσόντα/ιδιότητές τους καθώς και να επισυνάπτουν (upload) τα δικαιολογητικά για την απόδειξη των παραπάνω προσόντων/ ιδιοτήτων που επικαλούνται
  • το Εθνικό Μητρώο Επιτελικών Στελεχών, στο οποίο εγγράφονται κατόπιν ηλεκτρονικής αίτησής τους υποψήφιοι για την κάλυψη διοικητικών θέσεων αυξημένης ευθύνης (άρθρο 1 επ. Ν.4369/27-2-2016, όπως ισχύει).

Στο πλαίσιο της συνεχούς επιδίωξης του ΑΣΕΠ για αναβάθμιση των παρεχόμενων ηλεκτρονικών υπηρεσιών, με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, τη διαφάνεια των διαδικασιών επιλογής προσωπικού και τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της Υπηρεσίας μας, παρακαλούμε όπως αποστέλλετε τα σχόλιά σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) opinion@asep.gr μέχρι 15/9/2016.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στίγκας: Επειδή υπάρχουν νεκροί που πρέπει να δικαιωθούν συντασσόμαστε με την πρόταση μομφής

Ο πρόεδρος των "Σπαρτιατών" αφού τόνισε ότι το κόμμα του «αποδοκιμάζει και καταδικάζει την αντιλαϊκή …