Προσλήψεις 55 διοικητικών υπαλλήλων

job=====b

Να προσλάβει υπαλλήλους διαπίστευσης/υποδοχής για τη στελέχωση γραφείων υποδοχής και τη διεκπεραίωση αιτήσεων διαπίστευσης και έκδοσης καρτών εισόδου, προτίθεται το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με Γενικό διαγωνισμό βάσει τίτλων και εξετάσεων.
Οι υπάλληλοι που θα προσληφθούν θα πρέπει να φορούν στολή που θα παρέχεται από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, να ταξιδεύουν στους τρεις τόπους εργασίας του (Βρυξέλλες, Στρασβούργο και Λουξεμβούργο) και να εργάζονται σε βάρδιες.
Η προκήρυξη αφορά δύο βαθμούς, τον SC 1 στον οποίο θα προσληφθούν 45 άτομα και τον SC 2 που αφορά 10 θέσεις. Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής μόνο για έναν βαθμό.
Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν ελάχιστο επίπεδο B2 στην αγγλική, ή στη γαλλική, ή στη γερμανική γλώσσα και να έχουν ολοκληρώσει σπουδές μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης διάρκειας τουλάχιστον ενός έτους (πιστοποιούμενες από δίπλωμα/πτυχίο) και συνδεόμενες άμεσα με τη φύση των καθηκόντων τους.
Εναλλακτικά μπορούν να διαθέτουν απολυτήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης το οποίο να παρέχει δικαίωμα πρόσβασης στη μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση και τριετή επαγγελματική πείρα, ή επαγγελματική κατάρτιση διάρκειας τουλάχιστον ενός έτους και τριετή επαγγελματική πείρα, ή τέλος επαγγελματική πείρα τουλάχιστον 8 ετών συνδεόμενη άμεσα με τη φύση των καθηκόντων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν ηλεκτρονικά στον ιστότοπο της EPSO πριν από τις 6 Σεπτεμβρίου (στις 12 το μεσημέρι ώρα Βρυξελλών).
Τεχνικοί οπτικοακουστικών μέσων
Αξίζει να σημειωθεί πως σε εξέλιξη βρίσκεται ακόμη ένας διαγωνισμός της EPSO, που αφορά στην πρόσληψη 38 επιτυχόντων στην ειδικότητα Τεχνικοί Οπτικοακουστικών Μέσων και Συνεδριάσεων. Οι Τεχνικοί Οπτικοακουστικών Μέσων και Συνεδριάσεων είναι υπεύθυνοι για τον σχεδιασμό, την εγκατάσταση και τη διαχείριση τεχνικών εγκαταστάσεων, για την επεξεργασία ήχου και εικόνας σε πολυμεσικές/οπτικοακουστικές εγκαταστάσεις ή συνεδριάσεις, ή για την οργάνωση της επιχειρησιακής υποστήριξης για μεγάλο αριθμό αιθουσών συνεδριάσεων.
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η ενάτη Αυγούστου.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το ευρώ ενισχύεται 0,10%, στα 1,0604 δολάρια

Το ευρώ βρίσκεται στα 157,8460 γεν, στο 0,8703 με τη στερλίνα και στο 0,9674 με …