Τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του ΟΑΕΔ

oaed.3

Νέα υπηρεσία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης – Call Center – µέσω του αριθµού 11320, στον οποίο οι πολίτες µπορούν να καλούν από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο, έχει θέσει σε πλήρη εφαρμογή ο ΟΑΕΔ, που λειτουργεί από ∆ευτέρα έως και Παρασκευή, ώρες 08:30 έως 14:30, εκτός εορτών και αργιών.

Η νέα υπηρεσία στελεχώνεται από έµπειρο προσωπικό που θα δίνει στο κοινό πληροφορίες για όλες τις υπηρεσίες του Οργανισµού και οδηγίες για τη χρήση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του.

Το Call Center επιδιώκει να εξασφαλίσει την προσβασιµότητα και την άµεση τηλεφωνική εξυπηρέτηση όλων των πολιτών που συναλλάσσονται µε τον Οργανισµό.

Παράλληλα το κοινό θα ενηµερώνεται για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την έκδοση δελτίου ανεργίας και κωδικών πρόσβασης στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες και θα παραπέµπεται για εξειδικευµένη πληροφόρηση στους αρµόδιους εκπροσώπους του Οργανισµού.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Φλώρο, επιμένει ότι ο Βασίλης Γραμμένος μίλησε με υβριστικά λόγια …