ΔΩΡΕΑΝ φροντιστήρια για 5.000 μαθητές

koinwniko_frontistirio-arta

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Όλοι Μαζί Μπορούμε», η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος, παρέχει υποτροφίες σε μαθητές που πρόκειται να φοιτήσουν στην Α’ και τη Β’ Λυκείου, με την επιλογή να γίνεται με βάση τα αποτελέσματα της επίδοσής τους στα Διαγνωστικά Τεστ που θα διεξαχθούν στις 7 Σεπτεμβρίου (από τις 11.30 π.μ.) και στις 12 Σεπτεμβρίου (από τις 13.00 μ.μ.) σε μία από τις συμμετέχουσες φροντιστηριακές μονάδες σε όλη την Ελλάδα και κοινωνικά κριτήρια.

Ο κάθε μαθητής που θέλει να είναι υποψήφιος για υποτροφία θα πρέπει να εξεταστεί σε ένα μόνο τεστ (σε μια από τις δύο παραπάνω ημερομηνίες), σε μία φροντιστηριακή μονάδα, αλλιώς θα αποκλείεται από το πρόγραμμα των υποτροφιών.

Η εφαρμογή εγγραφής μαθητών σε κάποια φροντιστηριακή μονάδα θα είναι διαθέσιμη από την Παρασκευή 29/7/2016.

Την προκήρυξη των Διαγνωστικών Τεστ και των Υποτροφιών

Την Καταγραφή της Ύλης των Διαγνωστικών Τεστ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το ευρώ υποχωρεί 0,12%, στα 1,0817 δολάρια

Το ευρώ βρίσκεται στα 163,4640 γεν, στο 0,8551 με τη στερλίνα και στο 0,9768 με …