Ειδικότητες για 1.450 προσλήψεις!

anergoi-1508x706_c

Με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ετήσιας διάρκειας, που μπορεί και να επεκταθούν θα πραγματοποιηθούν μέχρι και τον Οκτώβριο από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι 1.450 προσλήψεις υπαλλήλων για τα συνολικά 254 Κέντρα Κοινότητας.

Ειδικότητες:

  • Πτυχιούχοι ΑΕΙ ή ΤΕΙ Κοινωνικών Επιστημών.
  • Ψυχολόγοι ή σχολικοί ψυχολόγοι (πτυχιούχοι ΑΕΙ με άδεια άσκησης επαγγέλματος).
  • Επισκέπτες Υγείας ή νοσηλευτές (πτυχιούχοι ΑΕΙ ή ΤΕΙ με άδεια άσκησης επαγγέλματος).
  • Πτυχιούχοι ΑΕΙ ή ΤΕΙ Οικονομικής Κατεύθυνσης ή Διοίκησης Επιχειρήσεων.
  • Πτυχιούχοι ΑΕΙ / ΤΕΙ με ειδίκευση ή/και εμπειρία στη μαθησιακή στήριξη και την δημιουργική ενασχόληση παιδιών (νηπιαγωγοί, εκπαιδευτικοί, ειδικοί παιδαγωγοί κ.λπ.).
  • Διαμεσολαβητές για Ρομά και ευπαθείς ομάδες, τουλάχιστον ΥΕ (εκτός αν δεν υπάρχουν υποψήφιοι με το τυπικό αυτό προσόν), ο οποίος, σε κάθε περίπτωση θα έχει γνώση των κοινωνικών χαρακτηριστικών της κοινότητας και της διαλέκτου της.
  • Διοικητικοί υπάλληλοι αρμόδιος για την υποστήριξη του Κέντρου (τουλάχιστον Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης).

Ωστόσο ένας υπάλληλος σε κάθε Κέντρο, θα αναλάβει το συντονιστή και βασικού υπευθύνου υλοποίησης των προγραμμάτων και των δράσεων και υποχρεωτικά θα προέρχεται από τον κλάδο ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικής Εργασίας με άδεια άσκησης επαγγέλματος.

Στο τέλος του καλοκαιριού αναμένεται να προκηρυχθούν οι πρώτες 700 θέσεις, με διαδικασίες ΑΣΕΠ και χρηματοδότηση από προγράμματα του νέου ΕΣΠΑ, ενώ θα ακολουθήσει νέα προκήρυξη στο τέλος του 2016, με τις θέσεις που θα προκηρύξει κάθε δήμος ξεχωριστά.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ερντογάν για Μητσοτάκη: Θα συζητήσουμε πώς μπορούμε να φέρουμε τις σχέσεις μας σε καλύτερο επίπεδο

Η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν έχει «κλειδώσει» για τις 13 Μαΐου - Δήλωση του υπουργού …