Εγγραφές σε Δημοτικούς παιδικούς σταθμούς

paidikoi-espa-590_b

Εξέδωσε την σχετική ανακοίνωση σχετικά με την εγγραφή ωφελουμένων του προγράμματος ΕΣΠΑ της ΕΕΤΑΑ «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», στους παιδικούς του σταθμούς, ο Δήμος Δέλτα, όπου αναφέρει τα:

"Οι ωφελούμενες μητέρες από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ παρακαλούνται να επικοινωνούν από τις 24 έως τις 31 Αυγούστου στο τηλ. 2310 797175 για να δηλώσουν την εντολή τοποθέτησης (voucher).

Την 1η Σεπτεμβρίου (ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ) θα πρέπει να παρουσιαστούν στον παιδικό σταθμό που έχουν δηλώσει, για να πραγματοποιήσουν την εγγραφή.

Το ίδιο ισχύει και για τον παιδικό σταθμό «Ερωδιός» του Δημοτικού Διαμερίσματος Ν. Μαλγάρων για τον οποίο οι ενδιαφερόμενες μητέρες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλ. της ΔΗΚΕΔΗΔΔ 2310 795130, 2310 795139."


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

EE: Η Επιτροπή χρηματοδοτεί καινοτόμες ιδέες για τη μείωση της μακροχρόνιας ανεργίας

Η προκήρυξη προσκλήσεων υποβολής προτάσεων για την επίτευξη αυτού του σκοπού ανακοινώθηκε στο πρόσφατο σχέδιο …