Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

SXOLEIOTEACH

Εκπαιδευτικούς για μία σειρά από ειδικότητες στις οποίες αντιμετωπίζει ελλείψεις την προσεχή διδακτική περίοδο 2016-2017, η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία για τις ανάγκες των Αρσακείων Σχολείων που στεγάζονται στην πόλη των Ιωαννίνων.

ΘΕΣΕΙΣ:

  •  Φιλόλογο (ΠΕ02)
  •  Καθηγητή Αγγλικών (ΠΕ06)
  •  Καθηγητή Γερμανικών (ΠΕ07)
  •  Οικονομολόγο (ΠΕ09)
  •  Μουσικό (ΠΕ16)
  •  Τεχνολόγο (ΠΕ17).

Απαραίτητα προσόντα


  1. Απολυτήριο λυκείου
  2. Πολύ καλός χειρισμός ηλεκτρονικού υπολογιστή (πακέτο officeword, excel)
  3. Γνώσεις αγγλικής γλώσσας σε ικανοποιητικό βαθμό
  4. Ηλικία μέχρι 35 ετών
  5. 
Προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση καθώς και πτυχίο Σχολής Γραμματέων θα συνεκτιμηθούν.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα ηλεκτρονικά στη διεύθυνση epopteia4@arsakeio.gr μέχρι και τη Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016.
Παράκληση στο βιογραφικό να αναφέρεται ο βαθμός πτυχίου.Επίσης η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία (Αρσάκεια – Τοσίτσεια Σχολεία), προκειμένου να προσλάβει γραμματέα – δακτυλογράφο για τις ανάγκες των Αρσακείων Σχολείων Ιωαννίνων, καλεί τις ενδιαφερόμενες να υποβάλουν αίτηση και βιογραφικό σημείωμα στη διεύθυνση τού Αρσακείου Ιωαννίνων (8ο χλμ. εθνικής οδού Λογγάδων – Βασιλικής, Λογγάδες Ιωαννίνων) από 15 έως και 26 Ιουλίου 2016, καθημερινά από 9.00 έως 14.00, τηλ.: 26510-52055.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας για κακοκαιρία: Η προσπάθεια μέχρι τώρα απέδωσε

 «Ήμασταν όλοι εδώ συντονισμένοι και οργανωμένοι» δήλωσε από το συντονιστικό κέντρο των επιχειρήσεων στη Θεσσαλία ο …