Σταμάτησαν οι γονείς να μεταβιβάζουν στα παιδιά τους την ακίνητη περιουσία τους

mploko
Δεν θέλουν να τιμωρήσουν και να επιβαρύνουν τα απιδιά τους λόγω της ανυπόφορης φορολόγησης και για αυτό οι γονείς σταμάτησαν πια να μεταβιβάζουν στα παιδιά τους τα ακίνητά τους, για να τα προστατέψουν όσο περισσότερο μπορούν, με τον ΣΕΒ στο τελευταίο δελτίο του για την ελληνική οικονομία, να μιλά για την απαξίωση της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων στα χρόνια της κρίσης.
"Το αποτέλεσμα είναι, από τη μία πλευρά, η ραγδαία πτώση και των γονικών παροχών και, από την άλλη, η εκτίναξη των αποποιήσεων κληρονομιάς, καθώς πανικόβλητοι κληρονόμοι προσπαθούν να αποφύγουν τα γνωστά και άγνωστα βάρη που πλέον κουβαλά μια κληρονομιά. Την ώρα που η περιουσία απαξιώνεται, στερώντας από το κράτος υγιή έσοδα, η οικονομία που δημιουργεί εισοδήματα ανεβαίνει το δικό της Γολγοθά", επισημαίνει ο ΣΕΒ....
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οδηγίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2024

Οδηγίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2024. Υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων 1. …