Που και πως εργοδότης και εργαζόμενοι κακοποιούσαν παιδάκια-Συνελήφθησαν ευτυχώς

kakopoihsh paidiou

Τρόμο και μόνο στο άκουσμα, πόσο μάλλον αν είσαι ο γονιός αυτών των παιδιών, προκαλεί η αποκάλυψη της ανθρώπινης βαρβαρότητας και απέχθειας, ότι 12 μικρά παιδάκια παιδικού σταθμού, κακοποιούνταν συστηματικά, τόσο από τους εργαζόμενους, όσο και από τον ιδιοκτήτη του σταθμού, που είχαν υποσχεθεί στους γονείς τους ότι θα τα προσέχουν και θα επιληφθούν της ασφάλειας και σωματικής ακεραιότητας των μωρών τους.

Δεν το έπραξαν και δεν μπορούν και να αμφισβητήσουν τις καταγγελίες, αφού όλα τα κατέγραψαν οι κάμερες κλειστού κυκλώματος που είχαν τοποθετήσει οι καραμπινιέροι, μετά τα απανωτά περιστατικά καταγγελιών των γονέων των παιδιών, ότι κάτι σοβαρό συνέβαινε γιατί τα σπλάχνα τους άλλαξαν συμπεριφορά και ήσαν φοβισμένα και με σημάδια.

Και είχαν απόλυτα δίκιο...Οι εικόνες τρομακτικές...

  • Οι παιδαγωγοί έσπρωχναν, πετούσαν με βία στα κρεβάτια
  • Σε ορισμένες περιπτώσεις δάγκωναν τα μικρά παιδιά, για να τα φοβερίσουν και να τα τιμωρήσουν για υποτιθέμενες αταξίες τους
  • Τα καθήλωναν στις καρέκλες επί ώρες, δεμένα με ζώνες
  • Σε ένα μικρό, σκοτεινό δωμάτιο, το χρησιμοποιούσαν ως «απομόνωση» των παιδιών κάτω των 5 ετών

Χριστέ μου............


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο

O δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 477,75 μονάδων (+1,22%), στις 39.760,08 μονάδες …