Προσφορά 5 θέσεων σε Περιφερειακή απασχόληση

ergasia

Την πρόσληψη προσωπικού, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου δίµηνης διάρκειας, συνολικά πέντε (5) ατόµων για την αντιµετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών, λόγω σοβαρής απειλής της δηµόσιας υγείας, ανακοινώνει η Περιφέρεια Κρήτης.

Θέσεις:

  • 2 ΤΕ ΕΠΟΠΤΩΝ ∆ΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • 1 ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ
  • 1 ΤΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
  • 1 ΠΕ ΙΑΤΡΩΝ (ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ)

Υποβολή αιτήσεων συµµετοχής

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους µαζί µε τα απαιτούµενα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή απευθύνοντας την στο Τµήµα Προσωπικού & Μισθοδοσίας της Π.Ε. Λασιθίου (Πολυτεχνείου 1, Τ.Κ. 72100 Άγιος Νικόλαος) υπόψη κ. Μαντζουράνη Κωνσταντίνου ή κ. Χειµωνίτη Κυριακή κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες (πληροφορίες τηλ. 2841340345).

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από την επόµενη της ανάρτησης στον πίνακα ανακοινώσεων της υπηρεσίας µας και για δέκα (10) ηµέρες.

Οι υποψήφιοι µπορούν να αναζητήσουν την ανακοίνωση και την αίτηση:

α) στην Υπηρεσία µας,

β) στον δικτυακό τόπο της Περιφέρειας Κρήτης (www.crete.gov.gr) και συγκεκριµένα ακλουθώντας από την κεντρική σελίδα την διαδροµή Θέσεις Εργασίας.

Περίληψη της παρούσας να δηµοσιευτεί σε µια τοπική εφηµερίδα της έδρας της Π.Ε. Λασιθίου και ταυτόχρονα το πλήρες κείµενο της ανακοίνωσης µε το παράρτηµα, να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης (www.crete.gov.gr ) καθώς και στον πίνακα ανακοινώσεων του καταστήµατος της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου και να συνταχθεί πρακτικό ανάρτησης.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πλοία, τρένα, προαστιακός, ΟΑΣΘ. Απεργία την Τετάρτη 17.4.2024

Γενική απεργία ΓΣΕΕ την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 και συγκέντρωση την ίδια ημέρα στην Πλατεία Κλαυθμώνος …