Συγκλονιστικό βίντεο των τελευταίων στιγμών 20χρονης που δολοφονήθηκε(VIDEO)

INDIA2_579_355

Ανατριχιάζουν οι εικόνες από τις τελευταίες στιγμές της 20χρονης India Chipchase που έπεσε θύμα βιασμό και δολοφονήθηκε από τον 52χρονο Edward Tenniswood.

Η νεαρή μπαργούμαν έπεσε θύμα του διεστραμμένου δολοφόνου ενώ βρισκόταν μεθυσμένη έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στις 30 Ιανουαρίου. Στα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας φαίνεται πώς πλησίασε την ανυπεράσπιστη 20χρονη και την έπεισε να μπει μαζί του σε ταξί. "Σου υπόσχομαι ότι θα σε γυρίσω σπίτι με ασφάλεια" ήταν τα λόγια που της είπε πριν την οδηγήσει σπίτι του, τη βιάσει και τη δολοφονήσει.

Η India βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι του από την αστυνομία το επόμενο πρωί. Την είχε στραγγαλίσει. Ο 52χρονος ομολόγησε πως έβαλε τα χέρια του στον λαιμό της και την έπνιξε ενώ τη βίαζε.

Λίγες ώρες νωρίτερα η νεαρή κοπέλα διασκέδαζε με γνωστούς της και ήταν μεθυσμένη όταν έπεσε πάνω της ο Edward Tenniswood έξω από το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Δεν στεκόταν καλά καλά στα πόδια της και ζήτησε βοήθεια από άνθρωπο του μαγαζιού λέγοντάς του πως απλά ήθελε να πάει σπίτι.

Θύμωσε όταν της ζήτησαν 10 λίρες για το ταξί που κάλεσαν και αποφάσισε να βγει και να ξαναπάει στο μαγαζί. Δέκα λεπτά αργότερα εμφανίστηκε ο 52χρονος και άρχισε να της μιλά. Την έβαλε σε ένα ταξί και την πήγε στο σπίτι του.

Σύμφωνα πάντα με τη "Mirror", μέχρι να φτάσουν οι India έστελνε μηνύματα μέσω snapchat. "Πού είναι το κλαμπ;" ήταν ένα από τα μηνύματα που πρόλαβε να στείλει. Ενώ βρισκόταν πλέον στο σπίτι του δολοφόνου της, ο φίλος της Grant Hare την πήρε πολλές φορές τηλέφωνο. Δεν απάντησε ποτέ.

Ως προς τα κίνητρα του δράστη, οι αρχές ανέφεραν στο δικαστήριο πως είναι πολύ πιθανό να του αντιστάθηκε και να τη στραγγάλισε μέχρι να μην μπορεί να του αντισταθεί για να τη βιάσει.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σεισμός στα Χανιά νότια της Σούγιας

Σεισμός τώρα στα Χανιά μεγέθους 3.8 Ρίχτερ με επίκεντρο νότια της Σούγιας Χανίων   Γεωδυναμικό …