Συνάντηση ΓΣΕΕ με τους εργαζόμενους στα Φωσφορικά Λιπάσματα Καβάλας

13875028_10209049722213991_61059256_n

Συνάντηση σήμερα του Προέδρου και στελεχών της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας, με τον Πρόεδρο του Σωματείου των Εργαζομένων στα Φωσφορικά Λιπάσματα Καβάλας, τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Καβάλας και τον Πρόεδρο της ΟΕΧΒΕ, προκειμένου να υπάρξει ενιαία δράση και συντονισμός στην αντιμετώπιση των πρωτοφανών προκλήσεων της εργοδοσίας του εργοστασίου.

Η ΓΣΕΕ θεωρεί τον αγώνα των εργαζομένων του εργοστασίου ως αγώνα εμβληματικού χαρακτήρα για το συνδικαλιστικό κίνημα της χώρας, καθώς εκεί εφαρμόζονται συνδυαστικά οι πιο ακραίοι αντεργατικοί πειραματισμοί, που αποτελούν μήνυμα για τις αλλαγές που έχουν συμφωνηθεί να γίνουν σε βάρος των εργαζομένων. Το επόμενο διάστημα η απάντηση του οργανωμένου συνδικαλιστικού κινήματος, θα είναι ανάλογη των προκλήσεων και των επιθέσεων σε βάρος των αγωνιζόμενων εργαζομένων του εργοστασίου.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ:  Το πιο σύντομο ανέκδοτο το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» του Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ …