Προγράμματα Απόκτησης Εργασιακής Εμπειρίας 13.000 ανέργων

oaed_19

Δύο προγράμματα Απόκτησης Εργασιακής Εμπειρίας Νέων - Ενημέρωση Επιχειρήσεων, θέτει προς υλοποίηση ο ΟΑΕΔ, με σκοπό την ένταξη σταδιακά στην αγορά εργασίας  13.000 ανέργων, οι οποίοι και θα αποκτήσουν εμπειρία τεσσάρων μηνών σε εργοδότες του ιδιωτικού τομέα.

  • Ο ΟΑΕΔ θα καταβάλει στους ασκούμενους ηλικίας 18-24 ετών ημερήσια αποζημίωση 18 ευρώ και στους ασκούμενους ηλικίας 25-29 ετών ημερήσια αποζημίωση 21 ευρώ, ενώ θα παρέχει και ασφαλιστική κάλυψη.

Με την ολοκλήρωση της τετράμηνης Εργασιακής Εμπειρίας, οι πρακτικά ασκούμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε πρόγραμμα επιδότησης θέσεων εργασίας διάρκειας οκτώ μηνών (θα εκδοθεί αντίστοιχη Δημόσια Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς τις επιχειρήσεις πριν τη λήξη της πρακτικής άσκησης).
Η εργασιακή εμπειρία ορίζεται στις έξι ώρες ημερησίως για πέντε ημέρες την εβδομάδα (Δευτέρα έως Παρασκευή).
Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους από τις 22 Αυγούστου.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΑΕΔ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σεισμός τώρα στην Λακωνία νότια της Βάθειας

Σεισμός τώρα στην Λακωνία μεγέθους 4.0 Ρίχτερ με επίκεντρο νότια της Βάθειας   Γεωδυναμικό Ινστιτούτο …