Το Instagram και οι αλλαγές του

Instagram

Στο να αυξήσει τον αριθμό των ποσταρισμάτων και τους χρήστες του, η δημοφιλής εφαρμογή Instagram, για ανέβασμα φωτογραφιών στο διαδίκτυο, προσφέρει μια νέα υπηρεσία, την "Instagram Stories", στην οποία οι φωτογραφίες που ανεβαίνουν θα εξαφανίζονται μέσα σε 24 ώρες, όπως στο Snapchat, όπου οι φωτογραφίες που ανεβαίνουν δεν αποθηκεύονται, επιτρέποντας στους χρήστες να ανεβάζουν καθημερινές στιγμές τους, ενώ κρατούν τις καλύτερες φωτογραφίες τους για το Instagram, πράγμα που σημαίνει ότι τα ποσταρίσματά τους εκεί είναι λιγότερα απ’ ό,τι στο Snapchat..

Στο Instagram Stories, δεν θα επιτρέπονται τα σχόλια και τα likes στις φωτογραφίες, παρά μόνο οι χρήστες θα μπορούν να δουν τι έχουν ανεβάσει οι άλλοι χρήστες μέσα στις τελευταίες 24 ώρες. Επίσης, η εφαρμογή δεν θα προβάλλει διαφημίσεις.

Στην ουσία, με την κίνηση αυτή το Instagram «μπαίνει στα χωράφια» του Snapchat, μιας εφαρμογής ιδιαίτερα δημοφιλούς κυρίως μεταξύ νεαρότερων χρηστών των social media.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συνάντηση Μητσοτάκη - Ιερώνυμου: Βήματα επαναπροσέγγισης για να πέσουν οι τόνοι

Στο Μέγαρο Μαξίμου υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη ικανοποίηση τη δήλωση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου με αφορμή το …