3 θέσεις εργασίας Γενικών Καθηκόντων

jobεργασία-ομά-ας-3241333

Στην πρόσληψη τριών ατόμων με ειδικότητα ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 2 μηνών, για τη  Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών, προτίθεται να προβεί ο Δήμος Θέρμης.

Η πρόσληψη κρίνεται αναγκαία, λόγω της έλλειψης προσωπικού και των έκτακτων αναγκών που δημιουργήθηκαν από την υποχρέωση του Δήμου να κατεδαφίσει επικίνδυνα και ετοιμόρροπα κτίσματα, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα κατεδάφισης που επιδόθηκαν νόμιμα στους ιδιοκτήτες.

Το εν λόγω προσωπικό θα απασχοληθεί :

  • στην εφαρμογή μέτρων ασφαλείας, διαβροχής, ρύθμιση κυκλοφορίας, κτλ
  • σε χειρωνακτική εργασία που δε δύναται να γίνει με μηχανικά μέσα
  • στην διαλογή των υλικών κατεδάφισης στα πλαίσια της μέριμνας που θα πρέπει να λαμβάνεται από τους ΟΤΑ, για την εφαρμογή της εναλλακτικής διαχείρισης των Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ) και προώθηση τους σε σύστημα διαχείρισης ΑΕΚΚ, βάση των όρων και τις προϋποθέσεις που προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία  ( αρ. πρωτ. 8761Πε/29-1-2016 έγγραφο της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Κεντρικής Μακεδονίας).

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται από την Τρίτη 2 Αυγούστου έως και την Πέμπτη 4 Αυγούστου στο δημαρχείο  Θέρμης, στον 1ο όροφο.

Αιτήσεις μπορούν να καταθέσουν οι ενδιαφερόμενοι στο Γραφείο Προσωπικού του Δήμου Θέρμης και συγκεκριμένα στον κο Καρλοβασίτη Αγγελο και κα. Καραμούτσιου Βασιλική ( τηλ. 2313-300.743, 2313-300.747) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 2-8-2016 έως 4-8-2016.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης για αυτοκινητόδρομο Ε65: "Έργο πνοής" που θα φέρει ανάπτυξη

"Δεσμευτήκαμε να μετατρέψουμε την Ελλάδα σε ένα απέραντο εργοτάξιο. Σήμερα τα εργοτάξια δίνουν μεγάλα έργα" …