Λουκέτο σε ακόμα ένα εργοστάσιο!

lebenteris1

Κλείνει επίσημα όπως ανκοινώθηκε το εργοστάσιο «Λεβεντέρης» στο Βόλο, αφήνοντας στο δρόμο τους συνολικά 18 εργαζόμενους που διέθετε, οι οποίοι πήραν την απόφαση της έναρξης κινητοποιήσεων, καθώς η άρνηση της εταιρείας να τους απορροφήσει στο εμπορικό κομμάτι, η ανακοίνωσή της ότι α παραμείνουν ανοιχτές οι εγκαταστάσεις του Βόλου και η προκλητική της θέση στην τριμερή συνάντηση στην Επιθεώρηση Εργασίας, τους στρέφει στο ότι σκοπός της είναι η απόλυσή τους και η αντικατάστασή τους με φθηνά εργατικά χέρια!

Πραγματοποίησαν Γενική Συνέλευση και αποφάσισαν:

  • Να γίνει εξόρμηση στην αγορά του Βόλου για ενημέρωση του κόσμου και άμεσα να πραγματοποιηθεί αγωνιστική κινητοποίηση στην οποία καλούν όλα τα σωματεία της περιοχής να στηρίξουν τους εργαζόμενους στον αγώνα που δίνουν.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κώστας Σιδηρόπουλος αντικαθιστά τον Παπανώτα

Η μητέρα του ανήρτησε σήμερα στο Facebook ευχές για την υποψηφιότητά του γιου της και …