Προσλήψεις προσωπικού στην ΑΣΠΑΙΤΕ

-ERGASIA-3D_Printing_Jobs
Προσλήψεις με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για κάλυψη διδακτικών, ερευνητικών ή άλλων επιστημονικών αναγκών των τμημάτων της για το ακαδημαικό έτος 2016-2017, εκπαιδευτικού προσωπικού, προκηρύσσει η ΑΣΠΑΙΤΕ.
Το εκπαιδευτικό αυτό προσωπικό θα προσληφθεί σε θέσεις «Επιστημονικού Συνεργάτη» και «Εργαστηριακού Συνεργάτη» (ανάλογα με τις εκπαιδευτικές ανάγκες των τμημάτων, όπως αυτές ορίζονται παρακάτω) για τις οποίες ως ελάχιστα προσόντα ορίζονται τα ίδια με αυτά των βαθμίδων Ε.Π. Επίκουρου Καθηγητή και Καθηγητή Εφαρμογών.
Οι προσλήψεις θα γίνουν με βάση τις εκπαιδευτικές ανάγκες του Ιδρύματος το ακαδημαϊκό έτος 2016-17, όπως αυτές θα διαμορφωθούν από τις διαθέσιμες πιστώσεις και τις θέσεις που θα εγκριθούν με την αναμενόμενη σχετική Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου (Π.Υ.Σ.) για το ακαδημαϊκό έτος 2016-17. Επισημαίνεται ότι η Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. δεν υποχρεούται να προσλάβει επιστημονικούς και εργαστηριακούς συνεργάτες σε όλα τα προκηρυσσόμενα γνωστικά αντικείμενα.
Η απασχόληση του εκπαιδευτικού αυτού προσωπικού μπορεί να είναι πλήρης ή μερική και η αποζημίωσή του ορίζεται σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.
Στο εκπαιδευτικό αυτό προσωπικό ανατίθεται η εκτέλεση διδακτικού ή άλλου ομοίου έργου με αυτό που έχει προβλεφθεί για το μόνιμο Ε.Π. της αντίστοιχης με τα προσόντα του βαθμίδας (ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το έργο περιλαμβάνει την παρακολούθηση εκπόνησης πτυχιακών εργασιών και την συμμετοχή στην εξεταστική διαδικασία όλων των εξεταστικών περιόδων).
Σε περίπτωση διαφοροποίησης των εκπαιδευτικών αναγκών είναι δυνατή η τροποποίηση (μείωση) των ωρών απασχόλησης ή καταγγελία της σύμβασης με απόφαση της Δ.Ε της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε που γνωστοποιείται έγκαιρα στον/στη Συνεργάτη. Προϋπόθεση για την πρόσληψη σε θέση Επιστημονικού Συνεργάτη είναι η κατοχή διδακτορικού διπλώματος και για την πρόσληψη σε θέση Εργαστηριακού Συνεργάτη είναι η κατοχή τίτλου μεταπτυχιακών σπουδών.
Η διδακτορική διατριβή, ο τίτλος μεταπτυχιακών σπουδών και το ερευνητικό ή επιστημονικό έργο των υποψηφίων αξιολογείται ως προς τη συνάφεια με το γνωστικό αντικείμενο ή την ειδικότητα, κατά περίπτωση, της θέσης που προκηρύσσεται.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …