Στο έλεος με την ανοχή του υπουργείου οι εργαζόμενοι της «Καρυπίδης»

karrr_630_355

Τη Δευτέρα 8 Αυγούστου στις 9 π.μ., θα συγκεντρωθούν στο κατάστημα της Καρόλου Ντηλ και θα οργανώσουν δυναμικές παρεμβάσεις σε ΔΕΗ, ΕΥΑΘ, Τράπεζες και Εφορίες, απαιτώντας μέτρα για την προστασία των οικογενειών τους καθώς αδυνατούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, οι εργαζόμενοι της αλυσίδας σούπερμάρκετ «Καρυπίδης», από όλους τους νομούς της Βόρειας Ελλάδας.

Παραμένουν απλήρωτοι και στον αέρα και δηλώνουν ότι δεν θα επιτρέψουν την ίδια ώρα να πέσουν θύματα του ανάλγητου κράτους στις διακοπές ρεύματος, νερού και στις κατασχέσεις, όταν η εταιρεία με την ανοχή του κράτους, επιτρέπει στην διοίκηση της εταιρείας να σπάσει την επίσχεση εργασίας, προσλαμβάνοντας εποχιακούς εργαζόμενους σε καταστήματα που έχει σε τουριστικές περιοχές (Θάσο, Σταυρό, Χαλκιδική)..

Όπως είναι γνωστό και με την ανικανότητα του υπουργείου Εργασίας να τους προστατεύσει, παραμένουν εδώ και μήνες απλήρωτοι από τα δεδουλευμένα τους και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Η γιαγιά που συγκίνησε τον Ερντογάν: «Μαζί σου μέχρι τον τάφο»

Ο Τούρκος πρόεδρος έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να τη φροντίζουν για πάντα. Όλη η …