47 νέες προσλήψεις κατ’ επιλογήν

εργασια
Προσλήψεις προσωπικού με την παράλληλη  αναδιοργάνωση του κανονισμού εσωτερικής λειτουργίας και διαχείρισης της, σε ΡΑΕ και ΛΑΓΗΕ (Λειτουργός Αγοράς Ενέργειας), περιγράφονται μεταξύ άλλων, στο νομοσχέδιο για τη στήριξη και ανάπτυξη των ΑΠΕ, που ψηφίστηκε χθες από τη Βουλή Στη ΡΑΕ όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο νομοσχέδιο, προβλέπονται 47 νέες προσλήψεις, κατ’ επιλογήν μάλιστα του προέδρου της αρμόδιας Αρχής.
Είκοσι συμβάσεις έργου ή εργασίας ιδιωτικού δικαίου, διετούς διάρκειας, μπορεί να υπογράψει ο πρόεδρος της ΡΑΕ.
Για τη στελέχωση της γραμματείας της ΡΑΕ, πέραν των θέσεων που έχουν προβλεφθεί μέχρι σήμερα, προβλέπονται επιπλέον 27 θέσεις προσωπικού.
Από αυτές:
  • 26 με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, εκ των οποίων 12 ειδικού επιστημονικού προσωπικού,
  • 14 διοικητικού προσωπικού
  • 1 νομικού συμβούλου, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης.
Οι αποδοχές του πάσης φύσεως προσωπικού της ΡΑΕ, σύμφωνα με το νομοσχέδιο, θα καθορισθούν με απόφαση του υπουργού Οικονομικών και του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κατά παρέκκλιση κάθε γενικής ή ειδικής διάταξης.
Η Γραμματεία της ΡΑΕ διαρθρώνεται σε διευθύνσεις, τμήματα, γραφείο Προέδρου, γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων και γραφείο Εσωτερικού Ελέγχου, τα οποία υπάγονται απευθείας στον πρόεδρο της ΡΑΕ.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Οριακή άνοδος 0,06%, στα 175,44 εκατ. ευρώ ο τζίρος

Πάντως η αγορά έκλεισε με θετικό πρόσημο για έκτη συνεδρίαση στη διάρκεια των οποίων ο …