Προ των πυλών οι νέες αυξήσεις στη ΔΕΗ(Ίσως και αναδρομικά)

deh_k_6

Αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ αναμένονται μετά τις 30 Σεπτεμβρίου και ύστερα από σχετική απόφαση για αύξηση του ΕΤΜΕΑΡ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Καθημερινή οι καταναλωτές μπορεί να κληθούν να πληρώσουν την αύξηση αναδρομικά από τον Ιούλιο.

Η αύξηση προκύπτει από το άρθρο 23 του νομοσχεδίου για τη στήριξη των ΑΠΕ που ψηφίστηκε την Πέμπτη στη Βουλή όπου ρητά αναφέρεται: «Η απόφαση της ΡΑΕ για τον επαναπροσδιορισμό του τέλους ΕΤΜΕΑΡ... εκδίδεται μέχρι τις 30/9/2016 λαμβάνοντας υποψη τα έσοδα του λογαριασμού με βάση τις διατάξεις της παρούσας περίπτωσης. Για την περιοδο 2016-2017 το ύψος των μοναδιαίων χρεώσεων καθορίζεται κατά τρόπο ώστε στο τέλος της διετίας να μην προκύπτει έλλειμμα του ειδικού λογαριασμού ΑΠΕ και ΣΗΘΥΑ Διασυνδεδεμένου Συστήματος και Δικτύου».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάνω από 830 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός- Από πότε θα ισχύσει

Σε κάθε περίπτωση, το καθαρό ποσό, είναι πολύ μικρότερο. Πάνω από 830 ευρώ μεικτά θα …