Το χρονικό του οικογενειακού δράματος στο Κορωπί-Στον εισαγγελέα η δολοφόνος

messs-708

Στον εισαγγελέα θα μεταφερθεί σήμερα το μεσημέρι, στις 13:00, η 26χρονη που την Τετάρτη δολοφόνησε με μαχαίρι στο Κορωπί την πρώην σύζυγο του συντρόφου της μέσα στο σπίτι της.

Το έγκλημα πάθους που συγκλόνισε χθες το πανελλήνιο είχε μία απροσδόκητη συνέχεια, όταν ο πρώην σύζυγος του θύματος, μετά τη δολοφονία και σε κατάσταση σοκ, εισέβαλε στο σπίτι του πατέρα της 26χρονης και θέλοντας να εκδικηθεί, πυροβόλησε τον ίδιο και μία γυναίκα που φέρεται να είναι σύντροφός του. Και ο 41χρονος αναμενεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί.

«Θα σκοτώσω και θα σκοτωθώ»

Ο 41χρονος πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε φορές, σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίζοντας τον 60χρονο πατέρα της 26χρονης και την συμβία του πατέρα της. Ο δράστης ήταν σε κατάσταση αμόκ και αμέσως μετά πήρε την καραμπίνα του και τράπηκε σε φυγή. Οταν οι αστυνομικοί έφτασαν στη σκηνή του νέου εγκλήματος και πληροφορήθηκαν από τα θύματα ποιος ήταν ο δράστης, τον κάλεσαν στο κινητό του τηλέφωνο.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, εκείνος τους είπε «τους πυροβόλησα. Θα σκοτώσω και θα σκοτωθώ στο τέλος», καθώς ήταν συντετριμμένος μετά από τη δολοφονία της πρώην συζύγου του. Λίγη ώρα αργότερα, η αστυνομία κατάφερε να τον εντοπίσει στο αυτοκίνητό του και να τον συλλάβει.

Όσο για τα θύματά του, μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

26χρονη: Θόλωσα, μετάνιωσα

Σχεδόν την ίδια ώρα που ο 41χρονος έκανε την επίθεση, η 26χρονη που σκότωσε την πρώην σύζυγό του μεταφερόταν στον ανακριτή για την απολογία της. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, η γυναίκα- που σκότωσε με 5 μαχαιριές στον θώρακα και την πλάτη την 36χρονη- υποστήριξε ότι θόλωσε πάνω στον καβγά και την μαχαίρωσε.

«Δεν ήθελα να τη σκοτώσω, απλά να την φοβερίσω», φέρεται ότι είπε η 26χρονη, που υποστήριξε ότι αυτό που την έκανε να πάει στο σπίτι του θύματος και να την επιτεθεί ήταν ένα τηλεφώνημα, στο οποίο η 36χρονη της είπε «Ελα να δεις πού είναι ο άντρας σου», υπονοώντας ότι οι πρώην σύζυγοι είχαν επανασυνδεθεί.

Συχνοί καβγάδες

Στο επίκεντρο αυτής της τραγωδίας είναι τέσσερα παιδιά, καθώς οι δύο γυναίκες είχαν αποκτήσει από δύο παιδιά με τον 41χρονο. Γείτονες στο Κορωπί ανέφεραν ότι δράστης και θύμα είχαν συχνές προστριβές, με τους καβγάδες των δύο γυναικών να φτάνουν ακόμη και στο αστυνομικό τμήμα, αλλά κανείς δεν περίμενε ότι θα έπαιρναν τόσο βίαιη τροπή τα πράγματα.

Εγγονή της «Τίγρης του Κορωπίου»

Αυτή η συγκλονιστική υπόθεση έφερε ξανά στην επικαιρότητα ένα παλιότερο φρικτό έγκλημα, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι η 26χρονη δολοφόνος είναι εγγονή της «Τίγρης του Κορωπίου».

Ετσι είχαν αποκαλέσει το 1963 τα ΜΜΕ την Ελένη Παπαϊωάννου, η οποία είχε κάψει ζωντανό τον σύζυγό της. Η γυναίκα είχε περιλούσει με βενζίνη τον σύζυγό της, ενώ εκείνος κοιμόταν, κλείδωσε τις πόρτες και άναψε φωτιά. Στη συνέχεια, παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα, ομολογώντας την πράξη της και δηλώνοντας ότι δεν μετανιώνει για αυτή, όπως καταλήγει το άρθρο από το iefimerida.gr.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Κέρδη 9,99% στο πρώτο τρίμηνο του 2024 δείχνει το κλείσιμο

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε σήμερα στις 1.422,35 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,34%. Με ήπια άνοδο …