Ζητούνται 20 άτομα για αντίστοιχες θέσεις

εργασια
Τους ενδιαφερόμενους για απασχόληση μέχρι και πέντε ημερομίσθια κατ' άτομο το μήνα, εργατικό προσωπικό, για την κάλυψη πρόσκαιρων ή εποχικών ή κατεπειγουσών αναγκών να καταθέσουν τις αιτήσεις τους από την 05.08.2016 έως την 11.08.2016 στο Τμήμα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (Δημαρχείο, Αρτεσιανού 1, 2ος όροφος, Γραφείο 4), καλεί ο Δήμος Καρδίτσας.
Απαιτούμενα Δικαιολογητικά:
α) Αίτηση. (Να αναφέρεται ο ΑΜΚΑ, ΑΦΜ, Αριθμός Μητρώου ΙΚΑ).
β) Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας.
γ) Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.
δ) Τίτλος Σπουδών.
ε) Αντίγραφο ποινικού Μητρώου (η διαδικασία έκδοσης του αντιγράφου του ποινικού μητρώου θα διενεργηθεί από το Δήμο Καρδίτσας).
στ) Πιστοποιητικό Στρατολογικής Κατάστασης.
Δημοσίευση Πρόσκλησης
Η πρόσκληση θα δημοσιευθεί τουλάχιστον πέντε (5) ημέρες με τοιχοκόλληση αντιγράφου αυτής στους πίνακες ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος.
Πληροφόρηση ενδιαφερομένων
Πληροφορίες παρέχονται καθημερινά (Δευτέρα - Παρασκευή) και ώρες από 07:00 - 15:00 Διεύθυνση: Αρτεσιανού 1.
Τηλέφωνα: 2441350726 και 2441350723.
Ο συνολικός αριθμός των απασχολούμενων θα είναι μέχρι είκοσι (20) άτομα το μήνα και η παρούσα πρόσκληση αφορά το μήνα ΑΥΓΟΥΣΤΟ 2016.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βορίδης στον ΣΚΑΪ: Η κυβέρνηση θα βγει ενισχυμένη από την πρόταση δυσπιστίας»

Σχετικά με το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για προανακριτική διάρκειας ο Μάκης Βορίδης απάντησε «να καταθέσουν …