Οι διαθέσιμες προσλήψεις μέσω του ΤΕΕ

mixanikos-ginaika-andras

Ένα ακόμη πακέτο διαθέσιμων θέσεων εργασίας, εξέδωσε το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας για τα άνεργα μέλη του γνωστοποιώντας τους που μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις για να εισαχθούν στην αγορά εργασίας.

Ζητείται Μηχανικός με εμπειρία στην κατασκευή Φραγμάτων - Λιμνοδεξαμενών, ως υπεύθυνος για έργο στην Κρήτη. Αποστολή βιογραφικών στο mail:odopcr@yahoo.gr (link sends e-mail)

Μηχανικός Πληροφορικής ή Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με εξειδίκευση στην Υπολογιστική Όραση, για ανάπτυξη αλγορίθμων και λογισμικού από επίπεδο low-level έως πλήρεις εφαρμογές για ενσωματωμένα συστήματα όπως mobiles, tablets, κτλ. Περισσότερες πληροφορίες http://www.iridalabs.gr/#!careers-1/e58rg

Ανώνυμη Κατασκευαστική Εταιρεία 6ης τάξης αναζητά Tοπογράφο Μηχανικό Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι. για έργο αποχέτευσης στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Δεν απαιτείται προϋπηρεσία. Απαραίτητη η γνώση εφαρμογών υπολογιστή (Autocad, Microsoft Word, Excel). To mail στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι θα στείλουν τα βιογραφικά τους είναι το info@kkourtidis.gr (link sends e-mail)


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μυτιλήνη: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με Τούρκους τουρίστες

Ο Κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για την εφαρμογή της έκδοσης της visa express ενώ διαπίστωσε την …