Όταν η μαγκιά, παύει να είναι μαγκιά και γίνεται...κατάντια...

6cc795cc-91b0-460d-99f9-60616b1a8b39

Η μαγκιά πάντα δεν βγάζει σε «καλό», αφού ενίοτε είναι πρόκληση άνευ ουσίας, ειδικά όταν το φαινόμενο επαναλαμβάνεται και δημιουργεί αφόρητη κούραση, όπως έχει συνηθίσει να συμπεριφέρεται ο Κρητικός αναπληρωτής υπουργός Υγείας, που μόνο με το υπουργείο του δεν ασχολείται.

  • Νοσοκομεία χωρίς γιατρούς και νοσηλευτές, χωρίς φάρμακα και υγειονομικό υλικό, με ουρές και ραντεβού σε πολύμηνες αναμονές, με καρκινοπαθείς που εκλιπαρούν για τις θεραπείες τους....Με.....Με......Με.......

Αυτός πουθενά...’Η Μάλλον αυτός στο καινούργιο νοσοκομείο της Σαντορίνης, που ακόμα δεν έχει στελεχωθεί με προσωπικό, αλλά εγκαινιάστηκε με φιέστα, διαγγέλματα και υποσχέσεις από τον πρωθυπουργό, έστω και αν το έργο δεν ήταν της δικής του κυβέρνησης αλλά των προηγούμενων.....

  • Όχι μόνο πήγε και χειρούργησε ένα από τα πιο κρίσιμα χειρουργεία του κόσμου(για αιμορροΐδες),...όχι μόνο εξανάγκασε λόγω του ότι είναι υπουργός εργαζόμενους γιατρούς και νοσηλευτές να ποζάρουν μαζί του, τους χρησιμοποίησε(όπως δεν ταιριάζει σε έναν πολιτικό άντρα), επειδή δεν μπορούσαν να του αρνηθούν φοβούμενοι για τις θέσεις τους, στην πολιτική του αντιπαράθεση με όλο τον κόσμο!!!

Ε μέσα σε όλα αυτά προστέθηκε και η αγανάκτηση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, που την εκδήλωσε με μία δημόσια ανακοίνωση σε βάρος του κ.Πολάκη,   θέτοντας ζήτημα νομιμότητας και καλώντας την κυβέρνηση και όλους τους αρμόδιους να δράσουν αναλόγως, ξεκινώντας από τον Ιατρικό Σύλλογο Πειραιά....

  • «Κανείς δεν είναι υπεράνω του συντάγματος και του νόμου. Ο κ. Πολάκης το γνωρίζει;
    Ανακύπτει ενδεχόμενα ζήτημα παράβασης της διάταξης του άρθρου 81 παρ. 3 του Συντάγματος που ρητά ορίζει ότι κάθε επαγγελματική δραστηριότητα μελών της Κυβέρνησης και υφυπουργών αναστέλλεται κατά την διάρκεια άσκησης των καθηκόντων τους, ζήτημα νομιμότητας ενόψει του ότι το Νοσοκομείο Σαντορίνης έχει με νόμο ενταχθεί στο ΕΣΥ και δεν είναι ιδιωτική κλινική, αλλά και παράλειψης σχετικής ενημέρωσης του κατά τόπο αρμόδιο Ιατρικό Σύλλογο Κυκλάδων.
    Τα ερωτήματα που ανακύπτουν, απευθύνονται με κοινοποίηση της παραπάνω επιστολής, και στον Ιατρικό Σύλλογο Κυκλάδων, τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και τον Υπουργό Υγείας αναμένοντας τις δικές τους ενέργειες και θέσεις με σκοπό την ενημέρωση των ιατρών μελών του ΙΣΑ.»

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κορονοϊός, γρίπη, ιός RSV, ενημέρωση ΕΟΔΥ Πέμπτη 28.3.2024

Κορονοϊός, γρίπη, ιός RSV, ενημέρωση ΕΟΔΥ. Ενιαία έκθεση ΕΟΔΥ Πέμπτη 28.3.2024   Ο ΕΟΔΥ προέβη …