ΕΠΕΙΓΟΝ: Κάντε ΑΜΕΣΩΣ ακατάσχετο το λογαριασμό σας-Γλιτώστε από τις κατασχέσεις...

katasxesi-logariasmou

Μπαράζ οι αιτήσεις των εφοριών προς τα τραπεζικά υποκαταστήματα ολόκληρης της χώρας, για δήμευση ποσών οφειλετών του δημοσίου και το μόνο που σώζει τους περισσότερους για να έχουν στην κατοχή τους κάποια χρήματα, είναι να σπεύσουν έστω και τώρα να δηλώσουν ως ακατάσχετο έναν τραπεζικό τους λογαριασμό, καθώς δεν είναι προειδοποίηση αλλά πραγματικότητα. Οι κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών ξεκίνησαν και πολλοί θα βρεθούν χωρίς υπόλοιποι χρημάτων!!!!

Εάν δεν το πράξετε, τίποτε δεν σας σώζει και να γνωρίζετε ότι:

  • Οι κατασχέσεις αυτές είναι αυτόματες και κανείς δεν πρόκειται από εφορία και τράπεζα να σας ρωτήσει αν συμφωνείτε ή όχι. Δεν σας σώζει τίποτα και δεν υπάρχει αναστροφή της πραγματικότητας, όταν διαπιστώσετε ότι άδειασε ο λογαριασμός σας!

Για να δηλώσετε τον ακατάσχετο λογαριασμό πρέπει να μεταβείτε στην ειδική εφαρμογή του taxisnet στη διεύθυνση https://www1.gsis.gr/webtax/accountdecl/year2014/accountdecl/index.jsp και για να εισέλθετε χρησιμοποιήστε τους κωδικούς του λογαριασμού σας στο taxisnet.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ - Παρουσίαση ευρωβουλευτών: Οι 35 ψηφισμένοι, οι δύο νυν και οι πέντε «προεδρικοί»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε σε εκδήλωση τους 42 υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος, παρουσία του …