Θέσεις μόνιμης απασχόλησης

job958af58a9fecf6120bd00222e4cee234

Nα προσλάβει για μόνιμη απασχόληση, με σταθερό ωράριο εργασίας 08:00-17:00 και εκπαιδευτικές δραστηριότητες εντός των εργάσιμων ωρών, επιθυμεί  στην ειδικότητα "Νοσηλευτές και Νοσηλεύτριες", το Ιδιωτικό Σύστημα Υγείας της Γερμανίας .

Οι μισθοί είναι ανταγωνιστικοί και συνδέονται με την απόδοση, γι' αυτό το λόγο προσφέρονται πρόσθετες αμοιβές σε εργαζομένους που επιτελούν πρόσθετα καθήκοντα ή αρμοδιότητες.

Προσφέρεται επίσης οικονομική βοήθεια για τη μετακίνηση και μετακόμιση των υποψηφίων στη χώρα.

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι/ες θα πρέπει να είναι απόφοιτοι ΤΕΙ ή ΑΕΙ Νοσηλευτών, έχοντας λάβει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και να διαθέτουν
προϋπηρεσία σε δημόσια ή ιδιωτικά νοσοκομεία της Ευρώπης.

Αυστηρή προϋπόθεση προκειμένου να λάβουν άδεια ασκήσεως Νοσηλευτή στη χώρα είναι να γνωρίζουν Γερμανικά σε επίπεδο Β2.

Βιογραφικά σημειώματα στα Γερμανικά στο: info@hrstrategy.gr (link sends e-mail)

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ.Χατζηδάκης: Εμπαιγμός των εργαζομένων σε τουρισμό και επισιτισμό με τα ένσημα

Όσα καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμού-Τουρισμού Ένα νέο ακόμη πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω της …