Έως τις 9 Αυγούστου οι αιτήσεις 38 ατόμων

jobF7ETb6Tn5-good-

Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO) διοργανώνει γενικό διαγωνισμό βάσει τίτλων και εξετάσεων για την κατάρτιση εφεδρικού πίνακα 38 επιτυχόντων υποψηφίων από τον οποίο τα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα προσλάβουν νέα μέλη της δημόσιας διοίκησης ως: "Τεχνικοί οπτικοακουστικών μέσων και συνεδριάσεων (AST 3)."

Αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά έως τις 9 Αυγούστου, στις 12 το μεσημέρι (ώρα Βρυξελλών), στον διαδικτυακό τόπο της EPSO http://jobs.eu-careers.eu.

ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ

Οι τεχνικοί οπτικοακουστικών μέσων και συνεδριάσεων είναι υπεύθυνοι για τον σχεδιασμό, την εγκατάσταση και τη διαχείρισητεχνικών εγκαταστάσεων, για την επεξεργασία ήχου και εικόνας σε πολυμεσικές/οπτικοακουστικές εγκαταστάσεις ή συνεδριάσεις ή για την οργάνωση της επιχειρησιακής υποστήριξης για μεγάλο αριθμό αιθουσών συνεδριάσεων.

Οι υποψήφιοι θα υποβληθούν αρχικά σε δοκιμασίες πολλαπλών γνώσεων με τη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή, οι οποίες αφορούν ασκήσεις κατανόησης κειμένου, αριθμητικών υπολογισμών και κατανόηση αφηρημένων εννοιών.

ΚΡΙΤΗΡΙΑ

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διατηρούν τα πολιτικά ιούς δικαιώματα ως πολίτες κράτους-μέλους της ΕΕ, να έχουν ολοκλήρωσα τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις και να ικανοποιούν τα πρότυπα ήθους που απαιτούνται για την άσκηση των μελλοντικών τους καθηκόντων. Επίσης θα πρέπει να γνωρίζουν’ σεa επίπεδο C1 μία από τις 24 επίσημες γλώσσες της ΕΕ και σε επίπεδο Β2 την αγγλική, γαλλική ή γερμανική γλωσσά και. οε κάθε περίπτωση, μία δεύτερη γλώσσα από την πρώτη.

Επιπλέον θα πρέπει να διαθέτουν πλήρεις σπουδές μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίες πιστοποιούνται με δίπλωμα ή πτυχίο, σε τομέα σχετικό με τη φύση των καθηκόντων τους και τουλάχιστον τριετή επαγγελματική εμπειρία. Δεκτές γίνονται, επίσης, αιτήσεις υποψηφίων με ολοκληρωμένες σπουδές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που συνοδεύονται από δίπλωμα ή πτυχίο, το οποίο παρέχει δικαίωμα πρόσβασης στη Μεταδευτεροβάθμια Εκπαίδευση και τουλάχιστον εξαετή επαγγελματική πείρα σχετική με τα καθήκοντα που επισύρουν οι θέσεις.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κοινή επίσκεψη Μητσοτάκη - Ιερώνυμου την Παρασκευή στην Θήβα

Οι δυο τους αναμένεται να επισκεφθούν την ερχόμενη Παρασκευή 26 Απριλίου τη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων …