Παράταση προθεσμίας αιτήσεων για 18 προσλήψεις

ΕΡΓΑΣΙΑ-ERGASIA-k_64099045
Παρατείνει τη προθεσμία υποβολής αιτήσεων της ανακοίνωσης με αρ. πρωτ/λου 10816/28-07-2016 (ΑΔΑ 77ΩΨΩΡΦ-3ΨΝ) για πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών, συνολικού αριθμού δεκαοκτώ (18) ατόμων, ο Δήμος Ζωγράφου.
Η απόφαση εντάσσεται στο πλαίσιο προστασίας των πολιτών και του φυσικού περιβάλλοντος ενόψει των θερινών μηνών για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών αναγκών της Δ/νσης Καθαριότητας, Πρασίνου & Μηχ/κού Εξοπλισμού, έως Παρασκευή 12/08/2016.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Περιοχές με ισχυρές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο 20.4.2024

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από μέτωπα προκαλεί επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο …