Πληρώνεται το Δωρόσημο από το ΙΚΑ

ika

Το ΙΚΑ ξεκίνησε την πληρωμή του δωρόσημου στους οικοδόμους και τους εργατοτεχνίτες ασφαλισμένους για το φετινό καλοκαίρι σύμφωνα με εγκύκλιο που απέστειλε σε όλα τα υποκαταστήματα από 1η Αυγούστου 2016.

Η πληρωμή πραγματοποιηείται μέχρι 22/08/2016 κατά τις ημερομηνίες 1, 3, 9, 10 και 22 / 08 / 2016 εντός του πρωινού ωραρίου λειτουργίας του υποκαταστήματος στο Βόλο.

  • Οι εργατοτεχνίτες οικοδόμοι όταν προσέρχονται στο υποκατάστημα του ΙΚΑ για την πληρωμή του δωροσήμου θα πρέπει να προσκομίζουν την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο.

Επιπροσθέτως, για τους απογραφέντες μέχρι 03/02/2002 θα πρέπει να προσκομίζεται Βιβλιάριο Εντολών Ασφάλισης ή Απόσπασμα Λογαριασμού Ασφαλισμένου, ενώ για τους απογραφέντες από 04/02/2002 και μετά Βεβαίωση Απογραφής Ασφαλισμένου ή Απόσπασμα Λογαριασμού Ασφαλισμένου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η καταβολή δωρόσημου γίνεται και μέσω τραπεζών μετά από αποστολή των καταστάσεων με τους δικαιούχους οικοδόμους κάθε υποκαταστήματος που θα πληρωθούν το δωρόσημο μέσω πίστωσης των τραπεζικών τους λογαριασμών.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Απάντηση του υπουργείου Ναυτιλίας στον κασσελάκη για τα νησιά

Δαπανούνται ετησίως περί τα 36 εκατομμύρια ευρώ για την σύναψη συμβάσεων ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας, αναφέρει …