Several business people wander through a maze looking for a job

44 Δημοτικές προσλήψεις μηνών

Several business people wander through a maze looking for a job

Με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, έως σαράντα τέσσερα (44) άτομα προς κάλυψη των αναγκών της ανακοινώνει ότι θα προσλάβει η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολλαπλής Ανάπτυξης Δήμου Βέροιας, για να καλύψει τα εκπαιδευτικά της τμήματα που θα σχηματιστούν ανάλογα με την προσέλευση των μαθητών και μέχρι την λήξη του εκπαιδευτικού έτους 2016-2017 και ειδικότερα:

  • καθηγητών πιάνου, κιθάρας, καθηγητών σχολής εγχόρδων (βιολιού, βιολοντσέλου) καθηγητών πνευστών οργάνων (κλαρινέτο, φλάουτου τρομπέτας), καθηγητών υποχρεωτικών και ειδικών θεωρητικών μαθημάτων, καθ. μονωδίας, καθ. βυζαντινής μουσικής, μαέστρου χορωδίας, δασκάλων μουσικής προπαιδείας/ μουσικοκινητικής αγωγής, καθηγητή ακορντεόν, καθηγητή αρμονίου, καθηγητή ηλεκτρικής κιθάρας, καθηγητή ντραμς, δασκ. μπουζουκιού, μαέστρων φιλαρμονικής, συνοδών μπαλέτου, καθ. μπαλέτου, σύγχρονου χορού, δασκ. λάτιν χορών, δασκ. Hip –hop χορού, καθ. Ζωγραφικής, δασκ. βιτρώ, δασκ. κοσμήματος, δασκ. κατασκευών, καθ. παραδοσιακών χορών.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν υπερβεί το 64ο έως την 31η Δεκεκμβρίου 2016

Οι υποψήφιοι υποχρεούνται να παραστούν ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής επιλογής στην ημέρα και την ώρα που θα τους υποδειχθεί, στον Χώρο Τεχνών.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν την αίτηση και τα δικαιολογητικά τους υπόψη της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας στα γραφεία της ΚΕΠΑ, Χώρος Τεχνών, δ/νση: Π. Μελά και Μπιζανίου, 3ος όροφος, τηλ. 2331078100 (κ. Βέρρος Δημήτριος ή Ξένια Πέτρου), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερών από την επόμενη μέρα της δημοσίευσης της παρούσης στον τύπο (δηλαδή έως 12/8/2016, ώρα 15.00).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την επιλογή του παραπάνω προσωπικού αναφέρονται λεπτομερώς στην υπ’ αριθμ.28/2016, (ΑΔΑ: 6ΕΘΙΟΕΘΦ-ΘΑΑ), απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΠΑ που είναι αναρτημένη, στο site: www . veriaculture .gr, στο site: www.veria.gr, στο Χώρο Τεχνών και τον Δήμο Βέροιας.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ποιο είναι το σχέδιο δράσης της Κομισιόν για τις ελλείψεις προσωπικού - Οι Ευρωπαίοι Επίτροποι Schmit και Ferreira εξηγούν στο Skaigr

Εκατομμύρια άνεργοι στην Ευρώπη αλλά επιχειρήσεις δε βρίσκουν προσωπικό - Τι λένε οι Ευρωπαίοι Επίτροποι Νικολά …