Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο: Άρχισαν οι εγγραφές

anoixto-laiko-panepistimio-735x400
Σε εξέλιξη είναι η διαδικασία εγγραφών για τον Α΄κύκλο μαθημάτων του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου, της διδακτικής περιόδου 20156-17, του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου τμήμα Ρεθύμνου, με τον γενικό τίτλο: «Ολιστική Ιατρική: η νέα ιατρική».

Η ολιστική Ιατρική είναι η ολοκληρωμένη προσέγγιση της υγείας. Οι ολιστικοί γιατροί δεν  αντιμετωπίζουν το όποιο πρόβλημα υγείας απλά στο επίπεδο του συμπτώματος ή της κλινικής εικόνας, αλλά επιδιώκουν την συνολική βελτίωση της κατάστασης της υγείας του ατόμου.

Με τον νέο κύκλο μαθημάτων, συμπληρώνονται τα κενά προηγούμενων κύκλων σχετικών με την ολιστική ιατρική. Για τον σκοπό αυτό έχουν κληθεί νέοι εισηγητές, καταξιωμένοι γιατροί οι οποίοι υπηρετούν την Ολιστική Ιατρική οι οποίοι θα μεταφέρουν στους συμμετέχοντες την πλέον έγκυρη γνώση.

Θα αναλυθούν θέματα όπως: Ολιστικές θεραπείες, Αντιμετώπιση χρόνιου πόνου,  Κλινική Ύπνωση, Νευροανάδραση, Ρεφλεξολογία, Βελονισμός, Αρωματοθεραπεία, Βοτανοθεραπεία, Ομοιοπαθητική, Ψυχονευροανοσολογία, Βιοπαθολογία, βιοσυντονισμό, μουσικοθεραπεία κ.α.

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016, και θα ολοκληρωθούν σε 10 εβδομαδιαίες εισηγήσεις 3ωρης διάρκειας, κάθε Δευτέρα, ώρες 17:00 έως 20:00, στο «Σπίτι του Πολιτισμού».

Δικαίωμα εγγραφής έχει ο καθένας που το επιθυμεί, χωρίς ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, καταβάλλοντας την αντίστοιχη συνδρομή εγγραφής. Με την ολοκλήρωση της διδακτικής περιόδου οι σπουδαστές θα λάβουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά και αυστηρά με σειρά προτεραιότητας μέσω της φόρμας εγγραφής που βρίσκεται παρακάτω.

ΚΟΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΥ: 65 € / άτομο. Για εγγραφές μέχρι και 5 Αυγούστου: 55 € / άτομο.
Για ομάδες 5 ατόμων και άνω, φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους/τρίτεκνους/μονογονεϊκές οικογένειες, ΑμΕΑ: 50 €/ άτομο.
Για εγγραφές στην είσοδο την ημέρα της έναρξης: 90 €/ άτομο.

Με την ολοκλήρωση της διδακτικής περιόδου οι σπουδαστές θα λάβουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Περισσότερες πληροφορίες: τηλ.: 698 693 1336, email: info@alp.edu.gr

ΤΡΟΠΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ:
Για να κάνετε την εγγραφή σας στον Κύκλο Μαθημάτων:
1) Συμπληρώστε την Αίτηση Εγγραφής που ακολουθεί.
2) Ολοκληρώστε την εγγραφή σας καταβάλλοντας την ειδική συνδρομή, μέσω τραπεζικής κατάθεσης, εντός 2 ημερών από την αποστολή της αίτησης.
Τα στοιχεία λογαριασμού για την κατάθεση είναι: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, Αρ.Λογ. 489/296214-48, IBΑΝ: GR6201104890000048929621448, Δικαιούχος: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΡΗΤΗΣ. Προσοχή: Τυχόν διατραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον καταθέτη – σε αντίθετη περίπτωση η εγγραφή δεν ισχύει. Στο πεδίο «Αιτιολογία» του καταθετήριου αποκόμματος θα πρέπει να αναγράφεται το Ονοματεπώνυμο σας και το Τμήμα για το οποίο δηλώσατε συμμετοχή (π.χ. Μαρία Παπαδοπούλου Ηράκλειο).
3) Εντός 24 ωρών από την κατάθεση σας θα λάβετε ειδικό SMS στο κινητό σας που θα επιβεβαιώνει την εγγραφή σας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΑΙΤΗΣΕΙΣ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οδηγίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2024

Οδηγίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2024. Υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων 1. …