Εργασίας ιδιωτικού δικαίου για 7 άτομα

jobneed

Στην πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικού αριθμού επτά (7) ατόμων: (έξι (6) άτομα (παγιδοθέτες) μέχρι 34 ημερομίσθια ανά άτομο και ένα (1) άτομο (αποθηκάριος) μέχρι 60 ημερομίσθια) με απασχόληση εντός χρονικού διαστήματος από την ημερομηνία πρόσληψης και όχι πέραν της 30πς Νοεμβρίου 2016, στις ελαιοκομικές περιοχές της, προχωρά η Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας για την κάλυψη εποχιακών αναγκών του προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς έτους 2016.

Ειδικότητες:

  • 6 ΠΑΓΙΔΟΘΕΤΕΣ
  • 1 ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣΗ

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση με συνημμένα τα αναφερόμενα δικαιολογητικά, στα γραφείο της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Διοικητήριο, 28100 ΑΡΓΟΣΤΌΛΙ, απευθύνοντάς την στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας (τηλ. επικοινωνίας: 2671369571, 2671360578 και 2671360577).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε (5) ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας ανάρτησης της παρούσας στο κατάστημα της υπηρεσίας μας (Ταχ. Δ/νση Διοικητήριο, 28100 ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ) και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ:  Το πιο σύντομο ανέκδοτο το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» του Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ …