Κινηματογραφική Εταιρεία άνοιξε θέσεις

jobs7

Τη σύναψη συμβάσεων έργου είτε εργασίας ορισμένου χρόνου με συνολικά 12 συνεργάτες για την περίοδο Σεπτεμβρίου 2016 – Νοεμβρίου 2016 στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 22ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ 2016 που θα προταθεί για ένταξη στο ΕΣΠΑ 2014 – 2020, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ και από το Ελληνικό Δημόσιο, ανακοινώνει η Αστική Εταιρεία με την επωνυμία Κινηματογραφική Εταιρεία Αθηνών.

Ι. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ-ΚΩΔ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ

  •   Συντονισμός Κίνησης Ταινιών – Τράφικ Ταινιών 1
  •   Αρχισυνταξία και Επιμέλεια κειμένων site AIFF 1
  •   Επιμέλεια Κειμένων Καταλόγου Ωρολογίου Προγράμματος 1
  •   Συντονισμός παράλληλων δράσεων και υλικών προγράμματος 1
  •   Δημόσιες Σχέσεις και Φιλοξενία 1
  •   Βοηθός Παραγωγής 1
  •   Επόπτευση Αιθουσών – Ταξιθεσία 5
  •   Διεκπεραίωση Εξωτερικών Εργασιών 1

Διευκρινίζεται ότι τα χρηματικά ποσά που αναγράφονται στον παραπάνω πίνακα αναφέρονται στο συνολικό προϋπολογιζόμενο κόστος της κάθε σύμβασης, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται οι πάσης φύσεως αμοιβές, κρατήσεις, τυχόν εργοδοτικές εισφορές και δεν συμπεριλαμβάνεται μόνον ο τυχόν ΦΠΑ.

Τόπος εργασίας / παράδοσης έργου: Η έδρα της εταιρείας μας (Μπενάκη 5, 152 38, Χαλάνδρι, Αθήνα) και εν γένει όπου διοργανώνεται το Φεστιβάλ και ανάλογα με το αντικείμενο της σύμβασης.

Η προθεσμία υποβολής αίτησης μαζί με τα αιτούμενα δικαιολογητικά (στα γραφεία της Κινηματογραφικής Εταιρείας Αθηνών) λήγει την Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 και ώρα 15.00.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χατζηδάκης: Η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας θα ευνοήσει τις επενδύσεις

Να μην ενοχοποιούνται οι επενδύσεις στα ακίνητα, επεσήμανε ο υπουργός Οικονομίας σε ομιλία του σε …