Διαγωνισμός φωτογραφίας 2016-Όροι συμμετοχής

fotografos_940108283

Σε εξέλιξη βρίσκεται  μέσω Facebook, ο φωτογραφικός διαγωνισμός, για την ανάδειξη  έργων που επιτελούν σημαντικό έργο στις τοπικές κοινωνίες, που ολοκληρώνεται στις 28 Αυγούστου, 23:59 θερινή ώρα Κεντρικής Ευρώπης.

Για να συμμετέχετε:

  • Εντοπίστε ένα έργο που έχει συγχρηματοδοτηθεί από την ΕΕ
  • Φωτογραφείστε το έργο περιλαμβάνοντας στην εικόνα την ευρωπαϊκή σημαία και την ένδειξη της συγχρηματοδότησης
  • Υποβάλλετε έως 3 φωτογραφίες μέσω της εφαρμογής στο facebook.

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τραβήξετε μια φωτογραφία ενός έργου που γνωρίζετε ή έχετε δει ότι έχει χρηματοδοτηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση, με τις πληροφορίες για τη χρηματοδότηση και τη σημαία της ΕΕ να εμφανίζονται κάπου μέσα στην εικόνα.

Ο νικητής θα κερδίσει μαθήματα φωτογραφίας από επαγγελματία φωτογράφο και ένα διήμερο ταξίδι στις Βρυξέλλες για δύο άτομα, μεταξύ 10 – 13 Οκτωβρίου 2016, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων ταξιδιού και διαμονής.


 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Φλώρο, επιμένει ότι ο Βασίλης Γραμμένος μίλησε με υβριστικά λόγια …