Ολιγοήμερη αναβολή κινητοποιήσεων

oasth-1021x580

Μέχρι και την Παρασκευή, 12 Αυγούστου, αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις τους, δίνοντας την δυνατότητα εν ηρεμία στον υπουργό να αποφασίσει συνάντηση μαζί τους, που ακόμα δεν την έχει εντάξει στα σχέδια του, αποφάσισαν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ, οι οποίοι ωστόσο απειλούν με εμφάνιση δυναμικότατη από εκείνη την στιγμή και μετά αν τα προβλήματά τους δεν έχουν λυθεί....

Πάντως υπάρχει ο υπουργός Υποδομών, που αν και είναι απλήρωτοι δεν συναντάται ακόμα μαζί τους, αν και ο πλέον αρμόδιος για να δώσει τη λύση, προκαλώντας ποικίλα ερωτηματικά!

Το ελληνικό Δημόσιο οφείλει περισσότερα από 130 εκατ. ευρώ στον Οργανισμό Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης και αυτός με την σειρά του έχει απλήρωτο το σύνολο του προσωπικό των 2.300 ατόμων για το τελευταίο δίμηνο στους οποίους οφείλει περίπου 6 εκατ. ευρώ.

Για την Παρασκευή αποφάσισαν την πραγματοποίηση νέας συνεδρίασης στην διάρκεια της οποίας θα λάβουν και τις τελικές τους αποφάσεις......


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ - Παρουσίαση ευρωβουλευτών: Οι 35 ψηφισμένοι, οι δύο νυν και οι πέντε «προεδρικοί»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε σε εκδήλωση τους 42 υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος, παρουσία του …